Dynamics 365 er Microsofts næste intelligente forretningssystem – i skyen.

Allerede sidste efterår annoncerede Microsoft deres nye flagskib; Dynamics 365. En komplet cloudbaseret forretningsløsning, fuldt integreret med Office 365 og de øvrige cloud løsninger fra Micosoft; Power BI, Cortana Intelligence og Azure.

Ideen er at samle alle CRM og ERP funktioner i en løsning, som arbejder helt gnidningsfrit sammen på tværs af salg, kundeservice, økonomi, marketing, projekter m.v. Alle i virksomheden benytter det samme system – arbejder og tager således beslutninger ud fra et fælles grundlag – de samme tal og informationer.

Dynamics 365 integrerer, automatiserer og understøtter dine forretningsprocesser – og din virksomhed. Det er en helt ny måde at tænke og arbejde på. Det er en del af den digitale transformation.Hvad betyder Dynamics 365 for mig – og min forretning?

Med Dynamics 365 på banen opstår der helt naturligt en række spørgsmål. Erstatter Dynamics 365 min Dynamics NAV, som jeg kender den? Hvad sker der med Dynamics NAV? Helt praktisk – hvordan kommer jeg fra min nuværende løsning over på en Dynamics 365? Skal jeg have alle mine data liggende i skyen? Hvad sker der, hvis jeg vælger at blive på den traditionelle Dynamics NAV. Og hvad med min licens? Kan den overføres til en Dynamics 365?

FÅ EN DEMO AF DYNAMICS 365

Ja tak - jeg vil gerne se Dynamics 365


Kom, se og hør hvad Dynamics 365 kan – og hvordan

Mangler du også – som mange andre – overblik og svar på spørgsmål om Dynamics 365? Det er stadig lidt usikkert, hvordan Dynamics 365 helt præcist kommer til at passe ind i det danske ERP-landskab. Som bruger af enten Navision eller Dynamics NAV vil du sikkert gerne vide, hvad der sker, så du ikke risikerer at blive hægtet af.

Den 7. november holder vi seminar om Dynamics 365. Her vil vi forsøge at svare på en lang række af de spørgsmål, som du – og mange andre – helt sikkert stiller sig selv.

FÅ OVERBLIK OG SVAR – TILMELD DIG VORES GRATIS MORGENSEMINAR

JA TAK, jeg vil gerne til morgenseminar om Dynamics 365


Microsoft kommer med nyt om Dynamics 365

Det sker på Directions EMEA i Madrid i oktober, den vigtigste Dynamics konference i Europa – og vi deltager.

DET BETYDER DET FOR DIG, AT VEKTUS DELTAGER PÅ DIRECTIONS

Hvis du vil være blandt de første til at vide mere om Dynamics 365, så tilmeld dig vores Vektus INSPIRATION, så får du vores nyheder direkte fra Directions EMEA 2017.

JA TAK JEG VIL GERNE VIDE MERE OM DYNAMICS 365, SÅ SNART DER ER NYT


Stil et spørgsmål til Dynamics 365 – og få svar.

Har du et spørgsmål til Dynamics 365 som trænger sig på, så send det til os. Vi svarer dig så hurtigt som muligt.

Dit navn

Din e-mail

Dit telefonnr.

Firma

Emne

Din besked