Nye Vektus medarbejdere

Nye medarbejdere hos Vektus

Vi har igennem det sidste stykke tid oplevet en øget tilgang af spændende opgaver fra både eksisterende og nye kunder. Vi har derfor ansat to nye medarbejdere, som skal være med til at løfte Vektus til nye højder.


Vi byder velkommen til Øjvind Mike Alstrup Nielsen og Henrik Dollerup, som begge er startet som Seniorkonsulenter hos Vektus den 1. december 2015.

Værdifuld viden om C5

Henrik kommer til Vektus med 17 års erfaring med implementering af hovedsagligt C5, men også Dynamics NAV. Hos Vektus vil Henrik med sin store erfaring fra C5, være et stort aktiv i at hjælpe eksisterende C5 kunder over på NAV/Navision.
Rigtig mange sidder i dag med C5 løsninger, som med fordel kan opgraderes til mere tidsvarende løsninger. Henrik besidder en værdifuld viden om C5, som han skal bruge til at finde de rigtige løsninger og muligheder for C5 kunder, når de skal have nye og andre muligheder med deres økonomisystem. Henrik kommer fra en lignende stilling hos Norriq.

Unik kendskab til samspillet melllem forretningsgange og IT løsninger

Øjvind kommer fra en stilling som Supply Chain Partner hos Novo Nordisk A/S. Derudover har han erfaring som regnskabs- og produktionschef hos Popz. Med en baggrund indenfor både økonomi, logistik og produktion har han en omfattende forretningsforståelse – og et unik kendskab til de udfordringer, som vores kunder sidder med i dagligdagen. Hos Vektus skal han bruge denne viden til bl.a. udvikling af ledelses- og økonomirapportering for kunder. Derudover skal han rådgive og hjælpe vores kunder, så deres IT løsninger understøtter de forretningsgange og processer, som de har.