4 ting du bør overveje før du skifter til en nyere udgave af Dynamics NAV?

4 ting du bør overveje før du skifter til en nyere udgave af Dynamics NAV?

Står du overfor at skulle skifte til en nyere udgave af Dynamics NAV, er der en række ting du bør overveje, for at sikre dig, at du får den rigtige løsning:

1. Skal der specialudvikles – eller kan du bruge standardmodulerne?

De fleste opgaver kan løses indenfor standard Dynamics NAV. Er der alligevel behov for ekstra funktioner, findes der en lang række tillægsprodukter af høj kvalitet, som langt hen ad vejen løser de udfordringer mange virksomheder sidder med.

2. Husk at fremtidssikre din løsning. Bevar din frihed til at vælge leverandør – og fravælge – også når din løsning er i brug

Vær speciel opmærksom på, hvis du vælger at få en specialudviklet brancheløsning, kan du miste din frihed til at skifte leverandør, hvis nye og andre behov opstår på et senere tidspunkt.

3. Vælg erfarne konsulenter

Vælg en NAV partner som kan sit håndværk. Vurder om de konsulenter du taler med har tilstrækkelig erfaring. Det er af afgørende betydning for det samlede samarbejde.

4. Du skal vurdere, hvad der er vigtigt for dig – og om det er nødvendigt, at der skrives lange rapporter inden I går i gang

Mange projekter kan med fordel igangsættes på baggrund af en forventningsafstemning, og fastsættelse af rammerne – uden lange rapporter. Projekter har det med at udvikle sig – og her hjælper lange statiske rapporter ofte ikke. Det handler om, at kunne se løsninger og muligheder, og træffe de rigtige valg undervejs i projektet.

Prøv vores Dynamics NAV sammenligningsværktøj, og se hvad du mangler..!

[skriv]

Se også hvordan vi arbejder med opgaverne her hos Vektus

Læs mere om Vektus kompetencer