Derfor støtter vi Team Rynkeby

Derfor støtter vi Team Rynkeby

sponsorbanner-dk-120x60-2016-jpg

Vi støtter Team Rynkeby, fordi de støtter en rigtig god og vigtig sag – og fordi de fleste af de penge vi støtter med, går ubeskåret til den gode sag.


Måløv den 14. juni 2016

Vektus-stotter-TEAM-rynkeby_1

Med mindre end en måned til afgang, stiger forventningerne og landevejene mod Paris venter forude.

Her hos Vektus glæder vi os bare over, at der bliver samlet rigtig mange gode penge ind til Børnecancerfonden. Samtidig ønsker vi Henrik Dollerup her fra Vektus en rigtig god tur sydover.

 


 

Måløv den 5. april 2016

Team-Rynkeby-vordingborg_karise_vektus

Indendørstræningen er slut – og Team Rynkeby Vordingborg er på landevejen. Forude venter 1.200 kilometer til Paris i gult på 2 hjul. Men inden turen går sydover, skal der trænes. De næste mange uger vil du kunne møde Team Rynkeby Vordingborg – i alt slags vejr – cyklende for en rigtig god sag. Vi er stolte af at kunne støtte den gode sag, og være med til at samle penge ind til kræftramte børn og deres familier for Børnecancerfonden.
Vi ønsker Team Rynkeby rigtig god vind – og god træning.


Derfor støtter vi:

1.     Team Rynkeby støtter kampen mod børnekræft.

2.     De penge, som Team Rynkeby indsamler i Danmark, går ubeskåret til Børnecancerfonden.

3.     Størstedelen af pengene går til at støtte forskningen i børnekræft.

Vi er sponsor for Team Rynkeby – Vordingborg, som til sommer skal cykle de godt 1.200 km til Paris.

Hvad støtter vi?

Børnekræft er en meget alvorlig sygdom, som vi til stadighed skal forsøge at bekæmpe. Og her kan videnskaben gøre en kæmpe forskel. Med en målrettet forskningsindsats i børnekræft, kan videnskaben udvikle bedre og mere skånsomme behandlingsformer, så børnene ikke alene overlever – men kan leve et normalt liv efter deres sygdom.

I 2015 donerede Team Rynkeby ca. 48 mio. DKK til kampen mod børnekræft – heraf gik de knapt 33 mio. DKK til Børnecancerfonden.

Hvem støtter vi?

Børnecancerfonden blev stiftet i 1995 af overlæge, dr.med Henrik Hertz. Igennem alle årene har fonden ydet en betydelig støtte til forskning og behandling af kræftsygdomme hos børn.

Børnecancerfonden støtter også børnene og deres familier med forkælelseslegater, med oplevelser og med informationsmateriale.

Målet er at helbrede alle børn, der bliver ramt af sygdommen, til et godt liv. Det vil sige til et liv uden senfølger til sygdommen eller til behandlingen.

Læs mere om børnecancerfonen – og støt gerne deres arbejde her

Følg Team Rynkeby på Facebook eller på deres hjemmeside.

 

Vi ønsker alle deltagere god træning – og en rigtig god tur sydover til sommer.