Datavask - få korrekte data i Dynamics NAV

Datavask – få korrekte data i Dynamics NAV

Er informationerne i din Dynamics NAV opdaterede? Sender du faktura, mails og breve til personer, som ikke længere er ansat? Har du styr på dine kunders kreditværdighed? 

datavask_1


Med i gennemsnit 2500 CVR-ændringer om ugen, er der en sandsynlighed for, at dine data ikke er helt opdaterede.

Automatisk datavask er muligheden, for at vedligeholde alle informationer om dine kunder og samarbejdspartnere – helt automatisk.

Med datavask og integration til Navne & Numre Erhvervsservice får du overblik over alle ændringer i selskabsstatus, kreditvurderinger og regnskaber – så du kan være på forkant og undgå ubehagelige overraskelser og agere proaktivt.

Ved at berige dine eksisterende data, kan du målrette dine tiltag – og undgå at spilde tiden på kunder, samarbejdspartnere m.v. som ikke er klar til at handle eller samarbejde med dig.

Med datavask og integration til Navne & Numre Erhvervsservice vil du opleve en forøget værdi af din Dynamics NAV løsning.


automatisk-datavask-Dynamics-NAV

Navne & Numre Erhvervsservice

Et online opslagsværk – som er fuldt integreret med Dynamics NAV. Du arbejder i det system du kender, men med vaskede relevante og korrekte data.

NN Markedsdata indsamler dagligt data fra:

 • CVR
 • Erhvervsstyrelsen
 • TDC 118
 • Openstreetmap

Med Navne & Numre Erhvervsservice får du opdaterede juridiske og økonomiske oplysninger om alle danske virksomheder.


automatisk-datavask-NN-markedsdata-NAV

Få en datavask uden beregning

Hvis du køber Navne & Numre Erhvervsservice integreret i din Dynamics NAV løsning inden den 30. juni 2016, får du en gratis datavask – til en værdi af kr. 3.500,- med i købet.

Pris for Navne & Numre Erhvervsservice:

Modulet koster Kr. 10.000,-  Herudover kommer en årlig vedligeholdelse på 16%, samt et abonnement, som er afhængig af antallet af brugere.

Abonnement (gælder for brugere af Navne & Numre Erhvervsservice)
1 – 5 brugere : Kr. 11.800,- (1 år)*
6-10 brugere: Kr. 17.300,- (1 år)*

 

*Alle priser er ex. moms og gælder frem til 30. juni 2016 . Vi tager forbehold for ændringer og trykfejl.

JA TAK jeg vil gerne købe Navne & Numre – og have en gratis datavask


Skriv til os, hvis du vil have en demonstration af Navne & Numre Erhvervsservice  – eller du vil gøre brug af tilbudet og få en gratis datavask.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnr.

  Firma

  Emne

  Din besked

  * Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet. Se vores privatlivs – og cookiepolitik. Du finder linket nederst i footeren på hjemmesiden.