Nem registrering af kvitteringer og kørsel

Nem registrering af kvitteringer og kørsel

Expense-Management-top

Hvor meget tid bruger du og dine kollegaer på registrering af kvitteringer og kørsel, når I kommer hjem til kontoret?

google-map_expense-Management_1Nu kan du registrere og godkende kvitteringer samt kørsel ved hjælp af Dynamics NAV og en smartphone.

Du har mulighed for at få et enkelt værktøj, så alle bilag og kvitteringer nemt kan registreres ved blot at tage et billede med en smartphone og sende det direkte til Dynamics NAV.

Kørselsafregningen foregår også helt automatisk. Med Expense Management App installeret på en smartphone, kan du nemt registrere kilometerafregningen – ved blot at tænde App’en,  og bede den om at registrere og sende kørselsinformationen ind i Dynamics NAV. Nemmere og hurtigere kan det faktisk ikke blive.

Det betyder, at du og dine kollegaer skal bruge minimal tid på at dokumentere jeres køb og kørsel, og samtidigt har administrationen altid et aktuelt og fuldstændigt overblik over virksomhedens forbrug.

expense-management_continia_1

  • Tidsbeparende for medarbejderen. Når bilaget er registreret, er medarbejderen færdig – bogholderiet tager over herfra! Medarbejderen skal ikke hjem og lave en efterfølgende rejserapport
  • Tidsbeparende for økonomiafdelingen. Automatisk træk af moms – selv på de mindste kvitteringsbeløb. I forhold til hver enkelt påført konto er der indlagt skatte- og momsregler, så der ikke skal foretages manuelle handlinger for at administrere denne del.
  • Minimerer fejlindstasninger. Bogholderiet anvender kun Dynamics NAV til at indsamle bilag og kørsler med. Aktiviteterne registreres automatisk som en postering – det betyder, at der ikke skal foretages indtastninger.
  • Du får det fulde overblik. De rejsendes aktiviteter samles på dagsbasis i Dynamics NAV – så du får et samlet overblik over virksomhedens udgifter i realtid direkte i dit økonomisystem.
  • Letter bogholderens arbejde.  I Dynamics NAV bliver det hurtigt og enkelt at sikre, at alt er posteret korrekt.

 

expense-management_continia_2


Vil du vide mere om Expense Management

Hvis du vil høre mere om, hvordan du nemmere kan håndtere kvitteringer og kørsel, så udfyld nedenstående formular, så ringer vi til dig.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.