Nye medarbejdere hos Vektus

Flere nye medarbejdere hos Vektus

Vi har igennem det sidste stykke tid oplevet en øget tilgang af spændende opgaver fra både eksisterende og nye kunder. Vi har derfor ansat yderligere to nye medarbejdere, som skal være med til at løfte Vektus til nye højder.


Vi byder velkommen til Jeanette Onsvig og Maja Blak, som  begge er startet hos Vektus den 1. august 2016.

Jeanette Onsvig er ansat som forretningskonsulent og projektleder hos Vektus.Make-things-better

Jeanette kommer fra en stilling som Service Teamleder hos Oluf Brønnum, hvor hun også har været projektleder i forbindelse med implementeringen af deres Dynamics NAV løsning. Hun har opnået et indgående kendskab til både systemet, de mange forskellige integrationsmuligheder, samt et unikt kendskab til de opgaver, man som kunde sidder med i dagligdagen.

Hos Vektus skal Jeanette bruge denne viden til at rådgive om, hvordan de mange forskellige tillægsprodukter kan integreres med Dynamics NAV, så løsningerne understøtter de forretningsgange og processer, som kunderne har.

Maja er ansat som kontorassistent hos Vektus.

Vi har travlt og har brug for hjælp. I 2015 ansatte vi 30% flere medarbejdere, og allerede nu er vi i 2016 blevet yderligere 30% flere. Maja skal derfor hjælpe til i administrationen med forefaldende kontoropgaver, så vi kan fokusere endnu mere på vores kunder og deres forretning.