Vi har igennem det sidste stykke tid oplevet en øget tilgang af spændende opgaver fra både eksisterende og nye kunder. Vi har derfor ansat endnu en medarbejder med indgående kendskab til både C5 og Dynamics NAV, som skal være med til at rådgive og hjælpe vores kunder, så de opnår en smidig overgang fra klassisk C5 til Dynamics NAV.

Vi byder velkommen til Jan Holst Bakkensen, som er startet hos Vektus den 1. november 2016.

job-hos-VektusUnikt kendskab til både regnskabsteknik og it-driftmæssige udfordringer…

Jan Holst Bakkensen er pr. 1. november 2016 ansat som seniorkonsulent hos Vektus. Jan har arbejdet med økonomisystemer siden midten af 90-erne, og kommer senest fra en stilling som systemarkitekt hos ERPgruppen. Jan er oprindelig uddannet revisor med en HD i regnskab og økonomistyring, og har samtidig værdifuld erfaring fra flere interne it-afdelinger.

Med omfattende viden om både C5 og NAV – og et unik kendskab til de regnskabstekniske og it-mæssige udfordringer, som vores kunder sidder med i dagligdagen, skal Jan rådgive og hjælpe vores kunder, så de opnår en så smidig overgang fra klassisk C5 til Dynamics NAV som muligt.

Mød Jan Holst Bakkensen her

jan-holst-bakkensen_1