Nu kan du få Dynamics NAV 2017 – vist i Outlook

Dynamics NAV 2017 - vist i Outlook

Arbejd med Dynamics NAV DIREKTE i Outlook – Dit NAV-vindue vises som en integreret del af Outlook (klik på billedet og se det i større størrelse)

Med Office 365 og Dynamics NAV 2017 behøver du ikke forlade din indbakke….

Få Dynamics NAV 2017 – vist i Outlook
Outlook er hjørnestenen i mange medarbejders arbejde, og vi bruger stadigt mere og mere tid i Outlook. Det er her vi interagerer med alle vores forretningsforbindelser. En interaktion som ofte indebærer et behov for adgang til information, som ligger gemt i Dynamics NAV.

Det er et faktum, at en stor del af en medarbejders hverdag går med at lede efter information eller dokumenter. Med Dynamics NAV 2017 er arbejdet i Outlook og tilgangen til data gemt i Dynamics NAV bragt helt tæt sammen.

Dynamics NAV 2017 er i dag direkte integreret i Outlook med små indbyggede vinduer. Det gør dit arbejde nemmere og hurtigere, og det mindsker sandsynligheden for fejl. Du behøver ikke længere hente data fra NAV manuelt – med fare for at begå fejl. Det minimerer også den enkelte medarbejders tidsforbrug på skift mellem programmerne.

[maxbutton id=”15″]

Få informationer fra Dynamics NAV 2017 – vist i Outlook

Dynamics NAV 2017 - vist i Outlook

Opret tilbud direkte i Outlook. (klik på billedet og se det i større størrelse)

Med Dynamics NAV 2017 fuldt integreret i Outlook, er det muligt med et enkelt klik at få adgang til de fleste af virksomhedens data, mens du stadig arbejder i Outlook.

  • Se data, herunder bl.a. udestående saldo og tidligere ordre, på den enkelte kunde/leverandør uden at forlade Outlook.
  • Se, opret og rediger tilbud, mens du er i Outlook.
  • Tilføj data eller dokumenter fra Outlook. De bliver automatisk opdateret i Dynamics NAV 2017.

Information fra Dynamics NAV vises direkte i din Outlook indbakke. Brugeren kan vælge at åbne det indbyggede NAV-vindue. Vinduet indeholder relevant information om den pågældende kontakt – herunder bl.a. tilbud , ordrer, udestående saldo og meget mere.

Integrationen mellem Dynamics NAV 2017 og Outlook gælder, hvis du anvender Office 2016 & 365.

[maxbutton id=”15″]


Hvis du vil vide mere om Dynamics NAV 2017, eller se hvordan integrationen mellem Dynamics NAV 2017 og Outlook 365 fungerer, så er du altid velkommen til at ringe på tlf. 5353 2020 eller skrive til os på kontakt@vektus.dk

[maxbutton id=”16″]