Nye medarbejdere hos Vektus

Nye medarbejdere

Vi oplever stadig en øget tilgang af spændende opgaver fra både eksisterende og nye kunder. Vi har derfor ansat yderligere to nye medarbejdere, som skal være med til at rådgive, implementere og supportere vores kunder.

Vi byder velkommen til Jakob Sabinsky og Nicolaj Guldhammer Justesen.


Speciale indenfor it og økonomi

Jakob Sabinsky er pr. 1. februar 2017 ansat som NAV konsulent hos Vektus. Jakob har en uddannelse som Diplomingeniør fra DTU og CBS – med speciale indenfor it og økonomi.

Med sin viden om både it og økonomi, skal Jakob arbejde med rådgivning, implementering, udvikling og support af Dynamics NAV løsninger, så vores kunder sikres det fulde udbytte af deres investering.

 

 

Relevante data – korrekt beslutningsgrundlag

Nicolaj Guldhammer Justesen er pr. 1. februar 2017 ansat som BI konsulent hos Vektus. Nicolaj har en uddannelse som cand.merc.fib fra Aarhus Universitet, med fokus på Finance and International Business. Med denne viden og praktisk erfaring som controller, har Nicolaj en unik indgangsvinkel til, hvordan Dynamics NAV og BI systemer, kan bruges i praksis.

Nicolaj skal rådgive kunderne om, hvad de kan med BI systemer, og hvordan de sikrer, at både ledelse og medarbejdere får relevante data og derved korrekt beslutningsgrundlag.