Nye medarbejdere hos Vektus

Ny medarbejder

Både markedet, teknologien og vores kunder rykker hastigt – og som virksomhed har vi til stadighed fokus på at være på forkant med udviklingen. Med mange nye spændende opgaver har vi brug for endnu flere dygtige medarbejdere til at servicere eksisterende såvel som nye kunder. Vi byder derfor velkommen til John Wonge, som pr. 1. april 2017 er startet som Seniorkonsulent hos Vektus.

Unikt kendskab til både regnskab, Navision/Dynamics NAV

John Wonge er oprindelig uddannet registreret revisor. Han har endvidere 10 års erfaring med Navision / Dynamics NAV, og har i flere år arbejdet med standard Dynamics NAV indenfor økonomi, salg og lager samt løsninger til auto- og recycklingbranchen. Løsninger som ofte er blevet udvidet med Continias tillægsprodukter.

Med sin omfattende viden om både Navision og Dynamics NAV – og et indgående kendskab til de regnskabstekniske udfordringer, som vores kunder sidder med i dagligdagen, skal John rådgive og hjælpe vores kunder, så de opnår stærkere og bedre løsninger baseret på Dynamics NAV standardmoduler kombineret med tillægsprodukter.

Kontakt John Wonge HER