MobilePay integreret med Dynamics NAV

MobilePay, som er en helt almindelig måde at betale og overføre penge på for de fleste mennesker. I dag er MobilePay integreret med Dynamics NAV.

En rigtig god ide. Erfaringerne viser nemlig, at flere kunder betaler til tiden, fordi betalingen er så nem og ligetil. Det sparer i sidste ende virksomheden for en masse tid, penge og ressoucer.


MobilePay integreret med Dynamics NAVMobilePay har en række forskellige produkter målrettet virksomheders behov:

MobilePay Supscriptions
– som giver virksomheden mulighed for at håndtere faste tilbagevendende aftaler, abonnementer og opkrævninger – via MobilePay.

MobilePay Invoice
– som gør det muligt at sende enkelt faktura direkte til kunder – via MobilePay

MobilePay Payout
– som gør det muligt at udbetale tilgodehavender til privatkunder direkte via MobilePay


Fakturering og betaling via MobilePay – direkte fra Dynamics NAV

For at kunne håndtere de erhvevsrettede MobilePay funktioner direkte fra Dynamics NAV kræver det, at du, afhængig af hvilke funktioner du ønsker, har enten Collection Management, e-document Export eller Payment Management.

Collection Management og e-document Export indeholder et kommunikationsmodul, som gør det muligt for dig at sende fakturaer direkte til kundernes MobilePay app. Brugeren modtager fakturaen i app’en, og kan herefter tjekke om den er i overensstemmelse med det aftalte, hvorefter den nemt kan betales med et ”swipe”. Når betalingen er udført bogføres betalingen automatisk i Microsoft Dynamics NAV.

Collection Management kommunikationsmodul indeholder derudover muligheden for at håndtere aftaler og abonnementer (ikke frigivet endnu)

Payment management gør det muligt for dig direkte fra Microsoft Dynamics NAV at udbetale penge til banken, som så overfører beløbet til kundens mobil. Denne mulighed understøttes i øjeblikket kun via Danske Bank.

Med disse tre tillægsprodukter bliver MobilePay integreret med Dynamics NAV.

Vil du vide mere så skriv til os – eller ring på 53 53 20 20.