Gazelle 2017

Vektus – Gazelle 2017

De sidste 4 år har været både spændende og meget travle. Vi har haft fornøjelsen af at arbejde med rigtig mange gode kunder og udfordrende projekter. Vi har løbet stærkt for at nå det hele. Med et team af talentfulde, engagerede og meget dedikerede medarbejdere, som i den grad har været med til at løftet opgaven, har Vektus været i stand til at skabe den vækst, som danner grundlag for vores resultater. Uden dem var vi slet ikke, hvor vi er i dag.

Vores fælles indsats har båret frugt. Vi er – af Børsen – blevet kåret som Gazelle virksomhed i 2017. En kåring som vi er stolte af. En kåring som viser, at vi i de sidste 4 år har haft en positiv vækst, så vi i dag er en sund, stærk, innovativ virksomhed i konstant bevægelse.

Sund vækst

Vores vækst er blandt andet også et resultat af vores fokus på løsninger bygget på Dynamics NAVs standardkomponenter. Et fokus som giver os mulighed for at arbejde meget mere agilt og følge med markedet og udviklingen.

Vi ser frem til de næste mange års arbejde med engagerede medarbejdere, trofaste kunder og spændende projekter.