De sidste år har været både spændende og meget travle. Vi har fornøjelsen af at arbejde med rigtig mange gode kunder og udfordrende projekter. Men vi løber stærkt for at nå det hele. Derfor har vi ansat yderligere 4 nye medarbejdere. Og samtidig kan vi også sige velkommen tilbage til en tidligere medarbejder.

De kommer alle til at indgå i vores team af talentfulde, engagerede og meget dedikerede medarbejdere, som til dagligt løfter opgaven og danner grundlag for vores fortsatte udvikling og vækst.

Vi byder velkommen til Hanne Fiil Taankvist, Henrik Munthe-Brun,  Mikael Smith Larsen, Karin Skou og Jakob Sabinsky.

Hanne Fiil Taankvist

Hanne Fiil Taankvist er pr. 1. april ansat som seniorkonsulent hos Vektus. Hanne kommer senest fra en stilling som Navision konsulent, men har mange års erfaring som controller og økonomiansvarlig i projekt- og logistikorienterede virksomheder, hvor hun udover arbejdet som ansvarlig for økonomiafdelingen og den daglige drift, også har arbejdet med procesoptimering og implementering af Dynamics NAV /Navision.  

Hanne har arbejdet med Navision siden 1995 – og har derfor både et indgående kendskab til selve systemet, men også viden og erfaring med de opgaver, processer og problemstillinger, som kunderne sidder med i dagligdagen.

Hanne har fast base på vores kontor i Aarhus.

Henrik Munthe-Brun

Henrik Munthe-Brun er pr. 1. maj ansat som seniorkonsulent hos Vektus, hvor han i tæt samarbejde med vores kunder skal udvikle og skabe Dynamics NAV løsninger baseret på standardfunktionaliteten. Henrik er oprindelig uddannet Datamatiker – og har derudover en HD I Udenrigshandel. Han har siden 2005 arbejdet som programmør og konsulent på IT-projekter bl.a. i udlandet.

Nye medarbejdere hos Vektus

Mikael Smith Larsen er pr. 1. maj ansat som seniorkonsulent hos Vektus, hvor han skal arbejde med udvikling af Dynamics NAV løsninger. Michael har et indgående kendskab til lønsystemer – herunder specielt Lessor Payroll. Mikael har mere end 25 års erfaring som udvikler. De sidste 14 år har han arbejdet med specielt Lessor Payroll og Navision /Dynamics NAV.

Jakob Sabinsky

Jakob Sabinsky, som tidligere har været ansat hos os, har efter blot 4 måneder valgt at vendt tilbage til Vektus. Pr. 1. Juni er Jakob igen ansat som NAV konsulent hos os. Jakob har en uddannelse som Diplomingeniør fra DTU og CBS – med speciale indenfor it og økonomi.

Med sin viden om både it og økonomi, skal Jakob arbejde med rådgivning, implementering, udvikling og support af Dynamics NAV løsninger, så vores kunder sikres det fulde udbytte af deres investering.

Nye medarbejdere hos Vektus

Det nye ansigt i administationen

Karin Skou er pr. 1.juni ansat som kontorassistent hos Vektus. Karin har mere end 10 års erfaring inden for administration, økonomi og kundeservice, og skal primært hjælpe til i administrationen og bidrage til vores succes ved at sikre de bedste forhold for både vores kunder og konsulenter.