Jet Global – nye priser og struktur

Ændringer til priser og pakker på Jet produkterne

Fra den 1. januar 2020 introducerer Jet Global en ny a’la cartebaseret prismodel for Jet Reports og Jet Analytics produkterne. Den nye prismodel betyder, at du køber en startpakke og herefter tilkøber de komponenter du har behov for. Ændringerne gælder både for Dynamics NAV og Business Central, og for købe- og lejelicenser.

De nye priser og pakker gælder fra den 1. januar 2020.

Hvis du enten går med planer om at skulle i gang med Jet Reports eller Jet Analytics – eller hvis du har planer om at tilkøbe licenser til din eksisterende løsning, anbefaler vi, at du gør det INDEN den 1. januar 2020, hvor både vilkår og priser er mere fordelagtige for dig.

Hvordan differentierer den nye prismodel sig i forhold til den eksisterende ?

Jet Global vil fremover tilbyde kunderne Jet løsninger, bygget op omkring en start-pakke og efterfølgende tilkøb. Start-pakken hedder enten Jet Reports foundation eller Jet Analytics foundation.

 • Jet Reports foundation består af 1 Connector, 1 Designer, 5 Viewers og Jet Hub.
 • Jet Analytics foundation består af 1 Connector, 1 Data Manager, 1 Designer, 5 Viewers og Jet Hub.

Har eller får du brug for yderligere komponenter (Connectors, Designers, Viewers, Servers) tilkøber du dem efter a’la carte modellen. Dette gælder både for købe- og lejelicenser.

 • All komponenter, herunder også Viewers, vil have en enhedspris og mulighed for volumenrabatter.
 • Du vil ikke længere kunne købe ubegrænset antal viewers
 • Hvis du opgraderer til Jet Analytics, skal du have en licens for hver server, du ønsker at implementere.
 • Licenskomponenterne gælder på tværs af Jet Reports og Jet Analytics produkterne.
 • Vedligeholdelsesabonnementerne for købelicenser beregnes stadigvæk som 20% af den gældende licensværdi og betales årligt.

Hvad betyder de nye licenspriser for dig – som eksisterende og ny kunde?

Eksisterende kunde – uden planer om at tilkøbe yderligere

Eksisterende kunde – med planer om at tilkøbe ekstra designers eller connectors.

Helt NYE kunder

Er du eksisterende kunde – og har du ingen planer om at tilkøbe yderligere bliver du ikke berørt af den nye prisstruktur. Har du købt ubegrænsede antal viewer aktiverer du stadigvæk blot det antal licenser du har behov for – uden ekstra omkostninger.

Din licensværdi af produkter købt før 1. januar 2020 forbliver ligeledes uændret.

Det er kun nye tilkøb der beregnes ud fra den nye prisliste.

Er du eksisterende kunde – og vil du gerne tilkøbe ekstra viewers, designers eller connectors vil priserne følge den nye prisliste og struktur. Det samme gælder, hvis du ønsker at opgradere din Jet Reports til en Jet Analytics. Her skal du også tilkøbe en Jet Data Manager til den pris, der er opgivet i den nye prisliste. Det betyder i praksis, at den nye årlige opdateringsafgift bliver regnet på basis af den oprindelige Jet Reports licens plus tilkøbet af Jet Data Manager.

Ønsker du at skifte fra en lejelicens til en købelicens eller fra en købelicens til en lejelicens sker dette efter den nye prisliste.

Hvis du ved, at du får brug for ekstra licenser anbefaler vi dig at købe dem inden den 1. januar 2020, hvor både priser og vilkår er mere fordelagtige for dig.

Er du ny kunde skal du købe en af de nye Jet-startpakker, der indeholder de basale komponenter fra hhv. Reports eller Analytics. Efterfølgende skal du selv tilkøbe de nødvendige udvidelser – når behovet opstår.

Du kan stadigvæk vælge frit om du vil leje eller købe – og du kan skifte mellem de to muligheder, hvis du på et tidspunkt ønsker det.

Har du planer om at skulle i gang med Jet Reports eller Jet Analytics anbefaler vi dig at købe inden den 1. januar 2020, hvor både priser og vilkår er mere fordelagtige for dig.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnr.

  Firma

  Emne

  Din besked

  * Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet. Se vores privatlivs – og cookiepolitik. Du finder linket nederst i footeren på hjemmesiden.

  Vil du vide mere?

  Ønsker du at få mere at vide om den nye prisstruktur – eller ønsker du at tilkøbe nogle ekstra licenser, så skriv eller ring til os.

  Tlf. 53 53 20 20 eller kontakt@vektus.dk

  Du er også velkommen til at udfylde formularen, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

   Dit navn

   Din e-mail

   Dit telefonnr.

   Firma

   Emne

   Din besked

   * Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet. Se vores privatlivs – og cookiepolitik. Du finder linket nederst i footeren på hjemmesiden.

   Copyright © 2022 Vektus