Ny salgschef til vores jyske kunder

Den 5. november 2019 byder vi velkommen til Christian Müllertz, som er ansat som salgschef med specielt fokus på vores jyske kunder. Christian får base på vores kontor i Aarhus.

Christian har et indgående kendskab til it-branchen, herunder i særdeleshed Microsofts Navision/Dynamics økonomisystemer. Han kommer således med mere end 25 års erfaring fra it-branchen, og har mere end 200 succesfulde ERP-projekter i primært handels-, logistik- og produktionsvirksomheder. Han ved derfor af erfaring hvilke Microsoft standard løsninger, tilsat udvalgte tillægsprodukter som er vejen frem, hvis virksomheder vil bevare deres uafhængighed og fleksibilitet.

Hos Vektus skal Christian hjælpe såvel gamle som nye kunder med at opnå succesfulde implementeringer, gennem sin mangeårige erfaring med forretningsgange og helt konkrete viden om effektive løsninger.