Med Microsofts nye ”Modern Lifecycle Policy” bliver det endnu vigtigere at køre standard

Vælger du en on-premises løsning til din nye Business Central, skal du være opmærksom på Microsoft nye Modern Lifecycle Policy.

Hidtil har det været muligt at arbejde på ældre versioner af Microsofts ERP-systemer – helt uden problemer. Du har sagtens kunne tilkøbe licenser til de ældre versioner, og derfor har flere kunder valgt at springe opgraderinger over, fordi behovet og tiden ikke lige var til det. Microsoft har typisk lanceret nye versioner maksimalt én gang om året.

Denne praksis ændrer Microsoft nu med sin nye ” Modern Lifecycle Policy”

Fremover planlægger Microsoft 2 nye versioner af deres on-premises løsning om året – en i april og en i oktober.

I de første 6 måneder efter lanceringen af en ny version vil Microsoft foretage større tilretninger. Herefter kommer der en ny version. Den ”gamle version” holdes i live i en periode på yderligere 12 måneder, hvor Microsoft sørger for at rette fejl og mangler, og hvor du stadigvæk kan tilkøbe nye licenser. Efter 18 måneder udfases versionen, og er ikke længere ”til salg”.

Hvad betyder det for dig?

Det betyder i praksis, at du skal til at vænne dig til, at, selvom du har en on-premises løsning, skal du måske opgradere oftere for ikke at ende med en løsning, som du ikke kan arbejde videre med.

Derfor bliver det nu endnu vigtigere at køre standard. Med de hyppige nye versioner skal opgraderinger helst kunne foretages så nemt og smidigt som muligt. Specialtilretninger er dyre og besværlige, hvis de er foretaget i selve kernen af ERP-systemet.

Du skal derfor sørge for at alle dine tilføjelser og tilpasninger bliver foretaget i apps eller som Extensions. På den måde vil fremtidige opgraderinger være nemmere.

Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om, hvilken løsning – cloud eller on-premises der er bedst for dig. Og hvordan – og i hvilket tempo – eventuelle opgraderinger kan ske.

Ovenstående er med forbehold for ændringer, der efterfølgende kan komme fra Microsoft.

Udfyld formularen – så ringer vi til dig så hurtigt som muligt, så du kan blive klogere på, hvordan du er stillet – og hvad du skal gøre. Sammen finder vi den bedste løsning til dig.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnr.

  Firma

  Emne

  Din besked

  * Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet. Se vores privatlivs – og cookiepolitik. Du finder linket nederst i footeren på hjemmesiden.