Martin Løvstrøm Ny seniorkonsulent hos Vektus A/S

Udviklingen, teknologien og markedet for Business Central er i forandring, og vores kunder stiller store krav til vores ekspertise og viden om mulighederne med Business Central – og de mange forhandleruafhængige apps – i deres virksomheder. Med mange nye spændende opgaver har vi brug for endnu flere dygtige medarbejdere til at servicere både vores trofaste og nye kunder. Vi byder derfor velkommen til Martin Løvstrøm, som pr. 1. marts 2020 er startet som seniorkonsulent hos Vektus.

Unikt kendskab til både regnskabsteknik, Dynamics NAV og Business Central


Martin Løvstrøm har et indgående kendskab til både Dynamics NAV, regnskabsteknik og virksomhedsdrift. Han har arbejdet som revisor, og efterfølgende drevet egen virksomhed et par år. De sidste 7 år har han arbejdet som Dynamics NAV konsulent.

Med omfattende viden om Dynamics NAV – og et indgående kendskab til de regnskabstekniske udfordringer, som vores kunder sidder med i dagligdagen, skal Martin rådgive og hjælpe vores kunder, så de opnår stærkere og bedre løsninger baseret på Business Central standardmoduler kombineret med forhandleruafhængige apps.

Vi byder velkommen til Martin Løvstrøm.