Ny BI konsulent hos Vektus A/S

Vi oplever i øjeblikket, at behovet for dynamisk rapportering stiger i takt med at kravene om at kunne analysere data fra flere vinkler øges.

Vi har derfor ansat yderligere en BI konsulent.

Relevante rapporter, statistikker og analytiske materialer

Andreas Emil Opstrup er pr. 1. august 2020 ansat som BI konsulent hos Vektus.

Andreas har en uddannelse som cand.merc fra Aarhus Universitet, med speciale i Business Intelligence. Med sin analytiske tilgang til BI opgaven skal Andreas være med til at rådgive, analysere og udvikle vores kunders muligheder indenfor BI løsninger. Løsninger som bl.a. bygger på Power BI og Jet Reports. Vores BI konsulententer arbejder målrettet på at gøre kundernes data tilgængelige og brugbare. Det giver vores kunder et større overblik og mulighed for at træffe faktabaserede beslutninger.

Velkommen til Andreas.


Du kan få fat i Andreas her:

Tlf.: +45 2477 8822

Mail: aeo@vektus.dk