Jan Markfoged - Ny Seniorkonsulent hos Vektus

Både markedet, teknologien og vores kunder har for alvor sat fokus på digitaliseringens mange muligheder – og som virksomhed er vores mål til stadighed at være på forkant med den udvikling. Med de mange nye spændende opgaver, har vi brug for endnu flere dygtige medarbejdere, der kan være med til at hjælpe vores kunder videre med digitaliseringen af vigtige nøglefunktioner.

Vi byder derfor velkommen til Jan Markfoged, som pr. 1. november 2020 er startet som seniorkonsulent hos Vektus, med fast base i Aarhus.

Jan er en af de rigtig tunge kapaciteter i branchen. Han har arbejdet med økonomisystemer siden midten af 80-erne. De seneste år hos bl.a. Proinfo, Norriq og Elbek & Vejrup.
Med dybdegående viden om både C5, XAL, NAV og Business Central, og mangeårig erfaring som forretningskonsulent, specielt med fokus på Industri, skal Jan hjælpe vores kunder videre med den digitaliseringsproces, der for alvor er – eller skal – i gang i mange virksomheder.

Her kommer du i kontakt med Jan