Automatisk logning i Business Central

Automatisk overblik og overvågning af særligt følsomme informationer i Business Central

Når du arbejder i Business Central Cloud, har du mulighed for at logge udvalgte vigtige dataændringer – og få automatisk besked ved ændringer. Det betyder, at du kan få systemet til at holde øje med specifikke udvalgte områder af særlig vigtig karakter. Eksempel: Økonomichefen får automatisk besked via e-mail, når der ændres kontooplysninger i Business Central.


Hold øje med områder, data eller informationer af særlig følsom karakter

Har du områder, data eller informationer, som du i dag jævnligt manuelt tjekker og holder øje med – eller områder som er af særlig vigtig karakter, herunder personfølsomme data m.v., så lad os hjælpe dig med at få Business Central til at holde øje med disse ændringer for dig – og give dig besked, når det er relevant.

Det letter dit arbejde – samtidig med at du bevarer overblikket. Det sikrer også, at der ikke bliver begået fejl – eller ændringer, som ikke er i overensstemmelse med det, der er besluttet.


Få automatisk besked – det giver dig øget sikkerhed  – og letter dit arbejde

Den overvågede sikkerhed i Business Central kan sættes op på alle skrivbare felter. Den mail som efterfølgende automatisk udsendes, vil kunne indeholde informationer om, hvad der stod før i feltet, hvad feltet er ændret til, hvem der har ændret feltet, og hvornår det er blevet ændret.

Disse informationer ligger typisk i ændringsloggen i Business Central. Men for at opdage eventuelle ændringer kræver det normalt, at man manuelt går ind og tjekker.
Med opsætningen af den overvågede sikkerhed får modtageren automatisk besked ved ændringer.

Skal vi hjælpe dig med at opsætte automatisk overblik og overvågning, så du kan holde øje med eventuelle ændringer af særligt følsomme informationer og oplysninger. Udfyld formularen eller ring på tlf. 53 53 20 20

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnr.

  Firma

  Emne

  Din besked

  * Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet. Se vores privatlivs – og cookiepolitik. Du finder linket nederst i footeren på hjemmesiden.

  Copyright © 2022 Vektus