Business Central Cloud Release Wave 1 2021

Dynamics 365 Business Central Cloud, en af de mest omfattende ERP-løsning, designet og optimeret til små og mellemstore virksomheder,
forbedres kontinuerligt med 2 årlige opdateringer.

Business Central Cloud opdateres automatisk.

Årets første opdatering fra Microsoft ”Business Central Relase Wave 1 2021” er nu på vej.

I ”Release Wave 1 2021” fokuseres der på forbedringer i Business Central app’en. En del af forbedringerne skal hjælpe brugerne med hurtigere at blive mere produktive, uanset om de er nye eller rutinerede brugere. Microsoft har blandt andet forbedret ydeevnen, brugervenligheden og printfunktionaliteten.

Samtidig har de fokuseret på at gøre platformen mere pålidelig, så kunderne får en mere stabil løsning.

Af andre forbedringer kan nævnes;

  • Microsoft har tilføjet en række helt nye funktioner, som er designet til både at forenkle og forbedre den måde licensering og tilladelser administreres på.

  • Funktioner til nogle af de mest efterspurgte områder indenfor bank og betalinger er blevet forbedret.

  • Integration med Microsoft 365 office-apps er blevet styrket yderligere. Herunder bl.a. integrationen til Microsoft Teams, Excel og Outlook.

  • Microsoft har tilføjet en række forbedringer i applikationen, der gør udrulningen af Business Central nemmere, så brugerne kommer hurtigere i gang.

Business Central leverandør

Din Business Central Cloud opdateres automatisk til version 18

Herudover er der en lang række andre funktioner, muligheder og forbedringer, der er planlagt for Business Central 2021 Release Wave 1 (Business Central 18). Se den fulde liste her:

https://docs.microsoft.com/en-us/dynamics365-release-plan/2021wave1/smb/dynamics365-business-central/

Business Central Release Wave 1 2021 er planlagt til udrulning fra april 2021 til 15. juni 2021.


Ønsker du at teste opdateringen i en sandbox inden din produktionsløsning opdateres – og har du brug for hjælp, så skriv til kontakt@vektus.dk eller ring på tlf. 53 53 20 20.

Copyright © 2022 Vektus