Ny BI Konsulent hos Vektus Mark Bak Sørensen

Hos Vektus har vi viden om både økonomi, rapportering og IT. Hos os møder du dedikerede Business Intelligence ressourcer, som har det som deres speciale at opsætte, udtænke og få din Business Intelligence løsning til at fungere.

Men vi oplever i øjeblikket, at behovet for dynamisk rapportering stiger i takt med at kravene om at kunne analysere data fra flere vinkler øges. Derfor har vi ansat yderligere en dygtig BI Konsulent.

Pr. 1. juni 2021 er Mark Bak Sørensen ansat som BI konsulent hos Vektus.

Mark har en uddannelse i ”Finance and International Business” fra Aarhus Universitet, og har de sidste 10 år arbejdet som controller i flere forskellige virksomheder med ansvar for økonomi og regnskab. Han har derfor et indgående kendskab til både ERP-systemer og Business Intelligence, og kender de udfordringer, som mange af vores kunder sidder med i dagligdagen.

Hos Vektus skal Mark bruge denne viden til at rådgive og hjælpe kunderne med deres BI projekter. Herunder både rådgivning af hvordan BI løsningerne kan understøtte deres forretning, men også selve implementeringen og udviklingen af løsningerne.

Vi byder velkommen til Mark.