Nye medarbejdere hos Vektus.dk

Jesper Jakobsen er pr. 1. august 2021 ansat som seniorkonsulent hos Vektus.

Jesper er oprindelig uddannet revisor. Han har igennem de sidste 20 år arbejdet med Navision / Business Central, både som økonomichef, men også som ERP-konsulent. Senest som systemkonsulent i et større ERP-hus.

Jesper kender derfor en hel del til de udfordringer og ønsker virksomheder generelt har til deres Business Central løsning. Samtidig har han et indgående kendskab til de muligheder Business Central rummer. Han har primært arbejdet i og med produktions- og projektvirksomheder.

Med omfattende viden om både Navision / Business Central og et indgående kendskab til de udfordringer kunderne sidder med, skal Jesper rådgive og hjælpe vores kunder med bedre overblik og indsigt i, hvordan deres forretningsprocesser kan understøttes og optimeres med en Business Central løsning.

Vi byder velkomme til Jesper.

Du finder Jespers kontaktoplysninger her.


Peter Tranders er pr. 1. august 2021 ansat som seniorkonsulent hos Vektus.

Peter er oprindelig økonomiudannet fra Aarhus Universitet. Han har arbejdet med Navision / Business Central siden 2004, og kommer fra en stilling som konsulentchef i et større ERP-hus. I arbejdet med Navision / Business Central har Peter fokus på samspillet mellem forretning og It-systemer, samt på at teknologien skal skabe værdi for de mennesker, der benytter den.

Peter har primært arbejdet med projektvirksomheder, og har derfor et indgående kendskab til netop processerne i en projektorienteret virksomhed. Herudover har han igennem årene arbejdet med mange forskellige Navision /Business Central integrationsprojekter, og ved hvilke fordele de rigtige integrationer kan give en virksomhed.

Med sin store erfaring indenfor integrationsmulighederne med en Business Central løsning og en dybdegående forretningsforståelse skal Peter rådgive og hjælpe vores kunder, så vi fortsat sikrer, at teknologien, integrationerne og de løsninger vi leverer altid skaber mer-værdi for vores kunder.

Vi byder velkomme til Peter.

Du finder Peters kontaktoplysninger her.