Ny Seniorkonsulent

Ny Seniorkonsulent hos Vektus

Kent Herholdt Sletting er pr. 1. november 2021 ansat som Seniorkonsulent hos Vektus.

Kent er oprindelig uddannet indenfor Økonomi ved Handelshøjskolen i Aarhus. Han har stor erfaring med arbejdet i økonomifunktionen; Først som regnskabsansvarlig, siden som controller i en produktionsvirksomhed med ansvar for implementeringen af nyt ERP-system.

Kent har de seneste knap 3 år arbejdet som Business Central konsulent i et større ERP-konsulenthus. Han kender derfor både til de udfordringer, som kunderne sidder med i dagligdagen, men også til de oplevelser, behov og krav, man som kunde har, i forbindelse med implementeringen af en ny ERP-løsning.

Med sin omfattende viden og erfaring fra både den daglige drift og implementeringen af ny ERP-løsning skal Kent rådgive og hjælpe vores kunder med at opnå Business Central løsninger, der understøtter deres forretning, og som sikrer, at løsningerne skaber værdi for dem.

Vi byder velkommen til Kent.

Du finder hans nye kontaktinformation her