Jan Andersen Vektus A/S - Vi styrker igen Vektus teamet. Den 1. februar 2022 bød vi velkommen til endnu en dygtig Seniorkonsulent – Jan Andersen.

Jan Andersen – Ny Seniorkonsulent

Vi styrker igen Vektus teamet. Den 1. februar 2022 bød vi velkommen til endnu en dygtig Seniorkonsulent – Jan Andersen.

Jan kommer med solid erfaring indenfor udvikling af forskellige softwareløsninger. De sidste 11 år har han dog primært beskæftiget sig med løsninger baseret på Navision, NAV og senest Business Central.

Med en kombination af dybdegående teknisk viden om Business Central, og solid erfaring med bl.a. sagsmodulet i BC – herunder arbejdet i projektorienterede organisationer og virksomheder – skal Jan hjælpe kunderne med at omsætte de mange tekniske muligheder, så de understøtter digitaliseringen af kundernes forretningsmæssige behov.

Velkommen til Jan.


Du finder Jan’s kontaktinformationer her – sammen med resten af teamet.