Digitaliseringen i produktionsvirksomheden

Rollen som CFO er under forandring

Som økonomichef, CFO eller regnskabschef står du i dag over for en stadig mere kompleks opgave. Din rolle har udviklet sig markant over de sidste år, så du i dag skal kunne fokusere endnu bredere og have et endnu større overblik. For at kunne bidrage til at din virksomhed kan forblive både konkurrencedygtig og agil, i et marked som bevæger sig hurtigt, og hvor forandringer er en del af hverdagen, forventes det, at du har en vis indsigt i de nyeste teknologier og muligheder. Du skal kunne være med til at vurdere, hvilke digitale løsninger, der tilfører værdi til netop din virksomhed.

Du forventes i dag både at være sparringspartner for CEO’en, deltage aktivt i den forretningstransformation, der er i gang i de fleste virksomheder og samtidig sikre, at der er styr på den daglige drift. Det kræver adgang til informationer og data – og evnen til at se muligheder i brugen af ny teknologi, som f.eks. kunstig intelligens (AI), data-guidede arbejdsgange og anvendelse af cloud.