CCL Scandinavia A/S

 • Kunde

  CCL Scandinavia A/S - Læs mere...

  CCL Scandinavia A/S er en global virksomhed bestående af 6 selskaber, med over 600 ansatte, som er tilstede i mere end 16 forskellige lande.

 • Opgave

  Automatisering af månedsrapporteringen - Læs mere...

  I forbindelse med månedsrapporteringen brugte økonomiafdelingen typisk op til to dage på at konsolidere regnskaberne fra de 6 forskellige selskaber. En tidskrævende manuel opgave, som virksomheden ønskede en lettere og hurtigere løsning på.

 • Løsning

  Jet Reports - Læs mere...

  Der er blevet udviklet en Jet Reports løsning, som samler og automatiserer den omfattende opgave. Konsolideringen af de 6 selskaber kan i dag foretages med ét enkelt klik – og tager blot få minutter.

Kundens oplevelse af Jet Reports

CCL Scandinavia

TIDSKRÆVENDE MANUEL EKSPORT AF DATA

“Med 6 forskellige selskaber i hhv. Danmark, Sverige og Norge, var det førhen en meget omfattende opgave at generere månedsrapporter.

De enkelte lande har forskellige love og regler, hvilket betyder, at data ikke nødvendigvis er registreret fuldstændig ens i selskabernes regnskaber. Herudover var selve processen omstændig. Først skulle jeg hente data – for hvert selskab og deres forskellige afdelinger – manuelt fra Dynamics NAV over i Excel.  Herefter skulle data afstemmes, så jeg var sikker på, at det var de rigtige data jeg fik ud. Og sidst men ikke mindst skulle de mange data konsolideres.

Opdagede jeg fejl i data, skulle disse rettes i Dynamics NAV – og jeg kunne herefter starte forfra med en ny tidskrævende manuel eksport af data fra Dynamics NAV til Excel.

Genereringen af en månedsrapport kunne derfor – afhængig af hvor mange data, der skulle rettes i Dynamics NAV – tage op til 2 dage.


MED JET REPORTS TAGER PROCESSEN 3 MINUTTER

Med Jet Reports har vi fået en løsning, som sparer os for op til 2 dages arbejde. Vi har fået en løsning, som håndterer hele eksporten fra Dynamics NAV til Excel på blot 3 minutter. Jet Reports henter data direkte i Dynamics NAV. Det betyder, at tallene er opdateret. Er der tal, som skal rettes eller justeres, gøres dette nemt og hurtigt i Dynamics NAV – hvorefter vi med et enkelt klik med musen kan eksportere data fra Dynamics NAV til Excel igen.


EN FAGLIGT DYGTIG LEVERANDØR, SOM BÅDE LYTTER OG FORSTÅR

Hvis jeg skal give et godt råd til andre, som skal i gang med Business Intelligence, så må det være, at det er vigtigt, at man selv har en idé om, hvad det er, man helt konkret ønsker. At man finder en faglig dygtig leverandør, som ikke kun kan lave flotte grafiske rapporter, men som faktisk også har en grundig regnskabsviden og viden om, hvordan det daglige arbejde foregår i en økonomiafdeling. En leverandør som lytter og forstår dine problemstillinger.

Vektus har bidraget med et utroligt højt fagligt niveau. Herunder både en viden om Business Intelligence, om Jet Reports mange muligheder – men også med en regnskabsviden og en forståelse for, hvordan man arbejder i en økonomiafdeling. Både Andreas og Nicolaj har lyttet og forstået, hvilke behov vi havde, og hvad det var, vi gerne ville.

Et Business Intelligence projekt er et samarbejde, hvor kommunikationen og den gensidige forståelse er altafgørende for det endelige resultat. Vi oplevede Vektus som en ansvarsfuld samarbejdspartner, der arbejdede sammen med os – mod et fælles mål.”

 

 

Beskrivelse af løsningen

Extensions til Business Central

Automatiseret månedsrapportering

Med selskaber i både Danmark, Sverige og Norge har CCL Scandinavia behov for, i forbindelse med deres månedsrapportering, at konsolidere 6 regnskaber for forskellige selskaber. Dette blev tidligere gjort manuelt, og kunne tage op til to dage. Selve eksporten af data fra Dynamics NAV til Excel bliver i dag udført automatisk vha. Jet Reports. Med et enkelt klik kan CCL Scandinavia i dag eksportere data fra alle 6 selskaber og deres respektive afdelinger på under 5 minutter. Data hentes direkte fra Dynamics NAV, hvilket betyder, at data er opdateret og at man minimerer de menneskelige fejl, som helt naturligt opstår, når man henter data ud manuelt.

Det indeholder projektet – helt konkret

CCL Scandinavia har en Dynamics NAV 16 løsning – og har derudover købt Jet Reports. Virksomheden har fået udviklet en løsning/datamodel, som trækker præcis de tal og informationer ud af de 6 selskaber, som virksomheden har behov for.

 • Jet Reports – En integreret rapporteringsløsning til Business Central/Dynamics NAV, der giver Business Central-brugere en enkel måde til at oprette effektive rapporter på. Jet Reports er rapportering – bygget op omkring den velkendte Microsoft Excel brugergrænseflade. Med Jet Reports er det muligt at få alle de operationelle data du har brug for vist i Excel i et traditionelt tabellayout – med ét enkelt klik.

Vil du lære mere om Business Intelligence, Jet Reports eller Power BI?

Vil du vide mere om CCL Scandinavias løsning – eller skal vi hjælpe dig i gang med Business Intelligence?

Udfyld nedenstående formular, så ringer vi til dig så hurtigt som muligt.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnr.

  Firma

  Emne

  Din besked

  * Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet. Se vores privatlivs – og cookiepolitik. Du finder linket nederst i footeren på hjemmesiden.

  Copyright © 2022 Vektus