Nye medarbejdere hos Vektus

Nye stærke profiler hos Vektus

Vi har den 1. november 2022 fornøjelsen af at byde velkommen til yderligere to nye stærke profiler – Henrik Nielsen og Pernille Hauerslev.

Henrik:

Henrik Nielsen kommer med en solid erfaring indenfor Dynamics 365 forretningssystemer. Han har arbejdet både som forretningskonsulent, produktchef og senest som Lead Solution Architect, og har derfor stor erfaring med forretningsløsninger generelt, men i særdeleshed indenfor logistik og produktion.

Han har gennem de seneste 20 år deltaget i et utal af implementeringsprojekter og arbejdet med både løsningsdesign, salg og projektledelse på alle niveauer.

Henrik er ansat som konsulentchef for vores dygtige forretningskonsulenter i Måløv. Med hans omfattende viden – specielt indenfor logistik og produktion – skal han både være med til at styrke vores team af forretningskonsulenter, men samtidig også selv rådgive og hjælpe kunderne med den digitale transformation, herunder bl.a. skiftet til cloud-løsninger og optimeret anvendelse af hele Microsoft’s ”økosystem”.

Pernille:

Pernille har ligeledes de seneste 20 år arbejdet både som procesorienteret forretningskonsulent på ERP- projekter, systemkonsulent, ERP-konsulent og senest som Senior Business Consultant. Hun kommer derfor også med en solid erfaring indenfor Dynamics 365 forretningssystemer – herunder specielt løsninger til logistik- og produktionsvirksomheder.

Pernille er ansat som seniorkonsulent hos Vektus. Hun kommer til at indgå i vores dygtige team af forretningskonsulenter, som er kendt for at give kompetent uvildig rådgivning, både når kunderne skal over på cloud-løsninger, men også når de skal vælge blandt de mange forskellige forhandleruafhængige apps, der findes på markedet.

Velkommen til både Henrik og Pernille.