USD kursregulering på DKK-prislisterne

Microsoft annoncerer USD kursregulering på DKK-prislisterne

Microsoft har annonceret, at de fremover vil regulere Cloud-licenspriserne i den danske prisliste halvårligt i forhold til ændringer i dollarkursen. Cloud-licenspriserne forventes reguleret med ca. +11% for Danmark pr. 1. april 2023.

Det betyder, at en Business Central Cloud Premium licens, som koster 100 USD pr. måned, kan komme til at koste ca. 700 DKK efter den 1. april 2023. I dag koster samme licens ifølge den danske prisliste 630 DKK pr. måned.

Hvad betyder det for jer?

For nye kunder, der ikke er på Business Central Cloud nu, men overvejer det, vil prisreguleringen have betydning allerede pr. 1 april 2023.

For eksisterende kunder på Business Central Cloud, er det meget individuelt, hvornår en eventuel prisstigning vil få effekt. Det afhænger i høj grad af om – og hvornår – jeres licenspriser er låst.

Da vi i tidernes morgen oprettede jer på Business Central Cloud, var det i en begrænset periode muligt for os at fastlåse licensprisen i op til 3 år uden binding.

Var I blandt de kunder som fik fastlåst jeres licenspris, vil en prisstigning først få effekt, når prislåsen på jeres licenser udløber.

Prislåsen på licenser varierer fra kunde til kunde, men kan samtidig også variere på de forskellige licenstyper, som den enkelte kunde har.

Har I forskellige licenstyper, tegnet på forskellige tidspunkter, har I sikkert forskellige datoer på jeres prislåse.

Hvis I f.eks. er startet med et par Premium licenser, for efterfølgende at købte et par Team Member licenser, og til sidst har købt Device licenser, så vil hver produktlicensgruppe i dette scenario have forskellige datoer på prislåsen.

Derudover er en del kunder på forskellige Microsoft licensrabat-kampagner (Breb-to-CSP, Brigde-to-Cloud, Migration promo) mens andre er på New Commerce Experience (NCE). Disse kampagner har også indflydelse på, hvornår prisændringen træder i kraft.

Vil I vide præcis, hvad I har?

Hvis I ønsker at få de nøjagtige datoer, for hvornår jeres eksisterende prislås udløber på hver produktline I har, så send en mail til Licensmailen eller din primære salgskonsulent, så booker vi et Teams kald, og kigger konkret på jeres set up.

Vi holder øje med datoerne for prislåsen på de enkelte løsninger, og tager dialogen direkte med jer et stykket tid før jeres prislås udløber.

Hvis du vil vide mere, så ring til os på tlf. 53 53 20 20, skriv til os på kontakt@vektus.dk eller udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnr.

  Firma

  Emne

  Din besked

  * Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet. Se vores privatlivs – og cookiepolitik. Du finder linket nederst i footeren på hjemmesiden.

  Copyright © 2022 Vektus