Kunstig intelligens og bedre lagerstyring i Business Central

Business Central TIP

Brug kunstig intelligens og få bedre lagerstyring i Business Central

Optimal lagerstyring handler om at have lige præcis det rigtige på lager, på det helt rigtige tidspunkt. Det kræver, at man kan spå om fremtiden.

Lagerstyring er ofte en hårfin balance mellem at kunne levere det, som kunderne ønsker, når de ønsker det, og at minimere lageromkostningerne. På den ene side vil I helst have så lille et lager som muligt, for at mindske jeres driftskapital, på den anden side kan manglende varer på lageret medføre utilfredse kunder og tabt salg.

Microsoft Cortana Intelligence er en række cloud-baserede kunstig intelligens (AI)-tjenester, der leverer avancerede analyser og prognoser, på baggrund af virksomhedens egne data. Det gør det muligt for virksomheden at omdanne data til indsigt, som I kan handle på.

Med salgs- og lagerprognoseudvidelsen til Business Central kan I bruge Microsofts Cortana Intelligence til at analysere jeres historiske data i Business Central, for at forudsige den fremtidig efterspørgsel. Det betyder, at I kan basere indkøbsbeslutningerne på nøjagtige og pålidelige prognoser.

Baseret på prognosen hjælper udvidelsen også med at oprette genbestillingskladder til dine leverandører. Samtidig får du mulighed for på selve varekortet at få vist en vareprognose for den kommende periode. På denne måde kan du hurtigt se, om du har nok varer på lageret.

Data, der kræves i forbindelse med prognoser

For at kunne udarbejde prognoserne om det fremtidige salg kræver webtjenesten adgang til data om tidligere salg. Disse data stammer typisk fra felter som ” bogføringsdato”, ” Varenr” og ”Antal” på siden ”Vareposter, med posttypen salg”.

Hvad er kunstig intelligens?

Kunstig intelligens er maskiner, der ved hjælp af ”machine learning” kan genkende mønstre og lære nye ting selv. Cortana Intelligence kan integreres med andre Microsoft-værktøjer og -tjenester, såsom Power BI til datavisualisering og rapportering.

Overordnet set er Cortana Intelligence designet til at hjælpe virksomheder med at få indsigt fra deres data og leverer pålidelige resultater.

Skal vi hjælpe dig? Ring eller skriv til os, hvis vi skal hjælpe dig i gang med at bruge funktionen. Ring til os på tlf. 53 53 20 20, skriv til os på kontakt@vektus.dk eller udfyld formularen, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnr.

  Firma

  Emne

  Din besked

  * Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet. Se vores privatlivs – og cookiepolitik. Du finder linket nederst i footeren på hjemmesiden.

  Copyright © 2022 Vektus