Forbedringer til Microsoft Universal Print – og gratis licenser

Business Central TIP

Forbedringer til Microsoft Universal Print – og gratis licenser

Selvom vi digitaliserer flere og flere af vores arbejdsprocesser, er der stadig behov for at kunne printe. Det kunne f.eks. være, hvis en shipping medarbejder arbejder hjemmefra og vil printe shippinglabels på en printer, som står i forsendelsen.

Forbedringer til Microsoft Universal Print - og gratis licenser

Hidtil har det ikke været muligt blot at koble en “lokal” printer til din Business Central Cloud løsning. Men med forbedringerne til ”Microsoft Universal Print løsningen”, er det nu muligt at forbinde din printere med din Business Central Cloud løsning.

Opdateringen til ”Microsoft Universal Print løsningen” betyder også bedre ydeevne samt understøttelse af macOS og flere printere.

Gratis licenser

Derudover introducerer Microsoft også en ny forretningsmodel til ”Microsoft Universal Print løsningen”, som betyder, at alle Office E3 og E5 licenser pr. 1. maj 2023 får 100 gratis Universal Print pr. måned. De gratis licenser puljes, så alle i virksomheden kan bruge de gratis print, der stilles til rådighed.

Vil du høre mere om ”Microsoft Universal Print løsningen”, så ring på tlf. 53 53 20 20eller skriv til os.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnr.

  Firma

  Emne

  Din besked

  * Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet. Se vores privatlivs – og cookiepolitik. Du finder linket nederst i footeren på hjemmesiden.

  Copyright © 2022 Vektus