Nye medarbejdere gennem Microsofts MLCC-program

Vi har brug for flere dygtige medarbejdere til ERP-branchen. Det vil vi gerne være med til at facilitere. Derfor har vi indgået en aftale med Microsoft om at tage en række nye spændende profiler ind, og sammen med Microsoft sørge for at de bliver klædt på til de mange spændende opgaver, der er i EPR-branchen.

De nye medarbejdere indgår i MLCC-programmet (Microsoft Learn Career Connected), som er et forløb, hvor Microsoft stiller en række ressourcer til rådighed, som dygtiggør de nye medarbejdere indenfor netop Business Central.

Nye medarbejdere hos Vektus

Nye stærke profiler hos Vektus

Den 1. juni 2023 byder vi så velkommen til hele 3 nye dygtige medarbejdere. To på Sjælland og én i Jylland.

Alle tre medarbejdere kommer med en spændende profil, som sammen med MLCC-programmet, sikrer både branchen og Vektus nogle nye dygtige medarbejdere – med de helt rigtige kompetencer.

Oliver:

Oliver W. Gervø, som er ansat som forretningskonsulent, er nyuddannet cand. it fra Københavns Universitet. Sideløbende med sit studie har Oliver de sidste 4 år arbejdet hos IBM. Hos Vektus får Oliver i høj grad brug for sine kompetencer indenfor procesoptimering, samt sin viden om cloud computing og cloud storage. Oliver kommer til at sidde på vores kontor i Måløv.

Thor:

Thor Haagen Salsø kommer oprindelig fra en salgsafdeling, men har de sidste par år arbejdet med Dynamics 365 Finance & Operation som Superbruger. I den forbindelse har han bl.a. også stiftet beskedskab med de behov og krav, som virksomheder har til et moderne ERP-system, og helt konkret været med til at udarbejde kravspecifikationer til de nye løsninger. Thor er også ansat som forretningskonsulent. Thor får fast base på kontoret i Aarhus.

Maria

Maria Thønnings er uddannet Cand.Merc.Aud. Hun har igennem de sidste 10 år arbejdet med en bred vifte af opgaver indenfor økonomi, analyse, rapportering og procesoptimering i en række forskellige virksomheder. Hun har derfor et indgående kendskab til, hvilke udfordringer virksomhederne oplever i dagligdagen, og praktisk erfaring med hvordan virksomheder med fordel kan bruge analyse og rapportering til at forbedre forretningen.  Maria er ansat som forretningskonsulent, med base i Måløv.

Velkommen til både Oliver, Thor og Maria.