nye medarbejdere hos Vektus A/S

Den 1. juli 2023 bød vi velkommen til Simone Marie Carlsson og Julie Slotsdal Madsen.

Simone Marie Carlsson, der er ansat som vores nye HR Business Partner, har en kandidatuddannelse fra CBS i HR. Hun har de sidste 5 år arbejdet som HR Partner. Først hos Mercedes/Benz CPH og senest hos PwC. Simone kommer med en solid – og bred – erfaring indenfor HR-faget. En erfaring som skal i spil, når hun hos Vektus skal arbejde med at opbygge, udvikle og implementere vores helt nye HR-strategi. Den nye HR-strategi skal være med til at styrke den unikke kultur, der kendetegner Vektus. En kultur der er stærk, åben og fri, med fokus på medarbejdertrivsel, fleksibilitet og ansvar.
Simone får fast arbejdsplads på vores kontor i Måløv, men kommer også til at få sin gang i både Aarhus og Kolding.


Julie Slotsdal Madsen er ansat som seniorkonsulent på vores kontor i Aarhus. Julie er cand.it i it-ledelse fra Aalborg Universitet. Hun har de sidste 5 år arbejdet først som ERP-konsulent, senest som NAV/Business Central udvikler. Julie har en bred, generel erfaring med de fleste afkroge af Business Central, men er særligt stærk indenfor logistik.  Hos Vektus kommer Julie til at indgå i vores dygtige team af konsulenter, som dagligt arbejder med bl.a. at rådgive og hjælpe vores mange kunder, som er på vej – eller allerede er ovre på en Business Central cloud-løsning.

Velkommen til både Simone og Julie.