Endnu en ny dygtig medarbejder til Vektus-teamet

Det er med glæde, at vi kan fortælle, at Mitzie Storgaard pr. 1. juli 2023 startede som konsulent hos Vektus.

Mitzie kommer med en solid erfaring. Med en revisoruddannelse, 10 års erfaring fra revisionsbranchen og sidenhen 6 års erfaring fra forskellige økonomiafdelinger – sidst som Finance Director i en virksomhed, hvor Business Central og BI var en central del af opgaven – har Mitzie stor erfaring med anvendelsen af både Navision, Business Central og Business Intelligence – herunder Power BI.

Mitzie kender arbejdet i en økonomiafdeling indefra. Hun ved, hvordan økonomifunktion fungerer, og kender udfordringerne både i forbindelse med den daglige drift, men også når det gælder opsætningerne i en helt ny Business Central løsning.

Den viden og erfaring får vores kunder glæde af, når Mitzie skal arbejdet med de mange spændende Business Central Cloud løsninger – og projekter, som vi har – og får fremadrettet.

Vil byder velkommen til Mitzie.


Du finder Mitzies kontaktinformationer her