Vi fortsætter vores vækst og ansætter endnu en ny medarbejder – denne gang til vores BI Team.

Nikolaj Holbech Andersen er pr. 1. august 2023 ansat som BI konsulent hos Vektus.

Nikolaj har en Bachelor i Erhvervsøkonomi fra Aarhus Universitet, og erfaring fra revisionsbranchen og flere controllerstillinger i Tyskland og Danmark. Nikolaj har derfor både praktisk erfaring med arbejdet i ERP-løsninger, men også med finansiel planlægning, forretningsanalyser og rapportering.

Hos Vektus skal Nikolaj bruge denne viden til at rådgive og hjælpe kunderne med deres BI projekter. Herunder både rådgivning af hvordan BI løsningerne kan understøtte kundernes forretning, men også selve implementeringen og udviklingen af løsningerne.

Vi byder velkommen til Nikolaj.

Du finder Nikolajs kontakt informationer her