25 medarbejdere på Directions EMEA 2023

Hos Vektus prioriterer vi viden, inspiration og faglig udvikling

De sidste 8 år (lige med undtagelse af corona-årene) har rigtig mange af vores medarbejdere deltaget på Directions EMEA. I år er ingen undtagelse. Helt nøjagtig 25 Vektus medarbejdere drager afsted i år.

Vi skal inspireres og samle ny viden om både Business Central og de mange forskellige forhandleruafhængige apps, der ser dagens lys, og som giver nye muligheder og tilfører yderligere funktionalitet til Business Central løsningerne.

Hvad er det Direction EMEA kan?

Directions EMEA. Det er her den nyeste viden, best practice og de innovative ideer samles og videreformidles. Det er her, vi har adgang til ekspertviden – og det er her, vi bliver klogere på, hvad fremtiden indenfor Business Central Cloud byder på.

Erfaringerne fra alle de tidligere år vi har deltaget er, at vi kommer hjem med en viden, som vi kan bruge med det samme. En viden, som gør os i stand til at yde en endnu bedre rådgivning, fordi vi har fået indsigt i både fremtidige planer og nye muligheder. En værdifuld viden, som klæder os endnu bedre på til rådgivningsopgaven. Det er bl.a. også derfor, vi hvert år prioriterer at sende en så stor del af vores medarbejdere af sted.

Det hele foregår i år i Lyon i Frankrig fra den 1. til den 3. november. Vi glæder os til at fortælle jer om alt det nye, og spændende, som vi får med hjem.