Nye medarbejdere hos Vektus

Endnu to nye dygtige medarbejdere

Ny Controller

Den 1. november 2023 bød vi velkommen til Kasper Sørensen. Kasper er ansat som controller i Vektus, og han bliver det naturlige omdrejningspunkt i vores egen økonomiske planlægning og opfølgning.

Kasper kommer fra en stilling som Financial Officer hos Innovationsfonden, hvor han bl.a. gennem de sidste 3 år har arbejdet med finansiel rapportering, økonomisk analyse og budgettering. Opgaver som også vil indgå i Kasper’s fremtidige daglige arbejde hos Vektus.

Kasper skal være den drivende og udviklende kraft i vores egen digitaliseringsproces. En proces vi har fokus på, fordi vi – om nogen – ved, at anvendelsen af data i dag er essentiel, når vi taler styring og udvikling af en virksomhed.

Kasper får fast base på kontoret i Aarhus.


Ny Forretningskonsulent

Den 1. november 2023 bød vi også velkommen til Steffen Dyrholm Bundgaard. Steffen er én af de 4 nye dygtige medarbejdere, som vi har ansat gennem vores samarbejde med Microsoft – i deres Reskill Program for Business Central Talent. Han er ansat som forretningskonsulent, har en Master i EBA – Accounting Strategy and Control fra CBS, og har de sidste 7 år arbejdet som controller i flere internationale virksomheder. Han har derved at godt kendskab til både det daglige arbejde i Business Central, men også til Power Automate og Power BI.  Et arbejde som han, som konsulent hos Vektus, ønsker at dykke yderligere ned I. Med Power Automate og procesoptimering ved brug af Microsoft Business Central, kan kunderne nemlig få frigivet mere tid til de sjove og spændende opgaver.

Steffen får fast base på kontoret i Måløv.

Velkommen til både Kasper og Steffen.