Vi afholder løbende en række spændende aktiviteter; Morgenseminar, Fokusmøder og kurser om Business Central og de mange apps.

Hvis du vil være sikker på at få informationer om vores arrangementer, så tilmeld dig vores Vektus INSPIRATION, så sørger vi for at holde dig opdateret og invitere dig til både vores kurser, Morgenseminar og Fokusmøder.

[maxbutton id=”20″]


Vektus Morgenseminar

Vektus Morgenseminar er inspiration, vidensdeling og strategiske overvejelser med udgangspunkt i en Dynamics NAV standardløsning og relevante standard tillægsprodukter. Du får inspiration til, hvordan du udvikler og optimerer Dynamics NAV, så du hele tiden har en løsning, som understøtter din forretningen.

Tilmeld dig Vektus INSPIRATION, så er du sikker på at blive inviteret med.

[maxbutton id=”20″]

Se filmen fra et af vores morgenseminar.

 


Vektus Fokusmøder

Vektus Fokusmøder er intensive møder, som fokuserer helt konkret på et specifikt område i standardudgaven af Dynamics NAV. Du bliver bedre til Dynamics NAV i dit daglige arbejde – og lærer nogle nye funktioner og muligheder at kende.

SE DATOERNE FOR VORES KOMMENDE FOKUSMØDER OM CRM, PRODUKTION, SERVICE, LAGER….


Jet Reports kursus

Lær hvordan du med Jet Reports opbygger flotte overskuelige rapporter med data fra Dynamics NAV – og få dem med hjem – klar til brug.

Se kursusdatoer og kursusbeskrivelse her

 


 

Lidt inspiration fra vores Morgenseminar den 9. marts 2017.