Aktivitetskalender

  • Seminarer og kurser

    Dynamics 365 Business Central / NAV og digitalisering
    – helt konkret

    Vektus.dk afholder seminarer for mange forskellige virksomheder.

Digitalisering med Dynamics 365 Business Central – Helt konkret

Vi tilbyder løbende en række seminarer og kurser, som skal inspirere og give dig input til, hvor mulighederne for digitalisering med Business Central ligger, og hvordan du helt konkret kommer i gang. På seminarerne fokuserer vi på specifikke områder – og de konkrete muligheder der er for digitalisering indenfor netop dette område.

Alle aktuelle aktiviteter annonceres i nedenstående aktivitetsoversigt og tilmeld dig et – eller flere seminarer eller kurser. De fleste afholdes både i Måløv – ved København – og i Aarhus.

Du kan også med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge os på LinkedIn. Her annoncere vi vores aktiviteter og seminarer.

Vi glæder os til at se dig.

Webinar

Payment Management

Payment Management sikrer god kvalitet og giver høj sikkerhed gennem hele betalingsprocessen.

Tid: 30. august 2022 – kl. 09:00-10:00

Sprog: Afholdes på dansk

LÆS mere om Payment Management

Webinar

Document Capture

Effektiviser og automatiser hvert trin i den daglige dokumenthåndtering – fra modtagelse og registrering af et dokument til godkendelse og i sidste ende hentning af tidligere behandlede dokumenter fra det digitale arkiv.

Tid: 31. august 2022 – kl. 10:00-11:00

Sprog: Afholdes på dansk

LÆS mere om Document Capture

Webinar

Expense Management

Denne løsning giver et klart overblik og let styring af alle typer indgående udgifter uden at skulle bruge andre systemer end Dynamics Business Central.

Tid: 1. september 2022 – kl. 10:00-11:00

Sprog: Afholdes på dansk

LÆS mere om Expense Management

Webinar

Document output

Automatiser processen med distribution af dokumenter og rapporter direkte fra Microsoft Dynamics NAV / Business Central, og spar tid og penge på portoen.

Tid: 2. september 2022 – kl. 13:00-14:00

Sprog: Afholdes på dansk

LÆS mere om Document output

Udfyld formuleren, så får du ca. en gang om måneden Vektus INSPIRATION, som indeholder både information, viden og invitationer.

Copyright © 2022 Vektus

Vil du vide når der kommer nye seminarer og kurser i vores aktivitetskalender? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du automatisk besked.

>> Du tilmelder dig her