Aktivitetskalender

  • Seminarer og kurser

    Dynamics 365 Business Central / NAV og digitalisering
    – helt konkret

    Vektus.dk afholder seminarer for mange forskellige virksomheder.

Digitalisering med Dynamics 365 Business Central – Helt konkret

Vi tilbyder dig en række seminarer og kurser, som skal inspirere og give dig input til, hvor mulighederne for digitalisering med Business Central ligger, og hvordan du helt konkret kommer i gang. På seminarerne fokuserer vi på specifikke områder – og de konkrete muligheder der er for digitalisering indenfor netop dette område.

Kig på nedenstående aktivitetsoversigt og tilmeld dig et – eller flere seminarer eller kurser. De fleste afholdes både i Måløv – ved København – og i Aarhus.

Vi glæder os til at se dig.

Webinar

Dynaway EAM til Business Central

Vedligeholdelsessystem indbygget i Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Et webinar som gennemgår de nye features, herunder bl.a. integration med produktionsmodulet, inter-company fakturering samt Asset Management budgetter.

Sprog: engelsk
Tid: 13. januar 2022 – kl. 15:00

Vi har endnu ikke fastsat datoerne for vores næste seminar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du besked så snart de næste seminar- og kursusdatoer er fastlagt. De fleste af vores aktiviteter annonceres også på linkedin.

Udfyld formuleren, så får du ca. en gang om måneden Vektus INSPIRATION, som indeholder både information, viden og invitationer.

Copyright © 2018 Vektus

Vil du vide når der kommer nye seminarer og kurser i vores aktivitetskalender? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du automatisk besked.

>> Du tilmelder dig her