Seminar Business Central opgradering

Er du i tvivl om du skal opgradere til den nyeste Business Central i 2024 – eller om du skal vente?

Overvejer du at opgradere til Business Central Cloud eller overvejer du at vente? Dette seminar er både for dig, der har planer om at opgradere i år, men også for dig der har besluttet at vente.

Invester et par timer. Tilmeld dig dette seminar. Vi giver dig overblik over både fordele, muligheder og faldgruber i forbindelse med en opgradering til Business Central Cloud, både for dem der planlægger implementering i år og for dem der forventer at vente et par år.

Agenda

09:00-09:10:

Velkomst og præsentation af Vektus.

09:10-09:40:

Hvor er vi i dag? Hvad er der sket? Hvad gør Microsoft – i dag og fremadrettet? – og hvad betyder det for dig?

Ved du, hvad der er sket siden ”din version af Navision/ NAV” så dagens lys – og indtil nu? Vi giver dig et overblik over udviklingen.

Microsoft har lavet en ægte cloud løsning, som opdateres automatisk. App store har set dagens lys og licensmodellen er blevet ændret. Alt sammen noget der gør det nemmere at være Business Central bruger. Ingen servere, ingen bekymring om backup, ingen lokal installation, altid på nyeste version, og større fleksibilitet med mulighed for at skalere antallet af brugere op og ned.  For blot at nævne nogle af fordelene. Men hvad med ulemperne?

09:40-10:25:

Oplev Business Central – og vurder selv, om du kan bruge det til noget

Business Central er et forretningssystem med fokus på fremtidige behov. Business Central gør det bl.a. nemmere at udveksle data med eksterne systemer, og at overholde de nye regler, herunder bl.a. den nye bogføringslov. Business Central imødekommer og er samtidig på forkant med den omsiggribende cyberkriminalitet, der kun vokser. Vi giver dig en LIVE demonstration af Business Central, så du selv kan vurdere, om du kan bruge det til noget.

10:25-10:40: Pause

.
10:40-11:00:

Hvad skal du være opmærksom på, hvis du opgraderer? – eller vælger at lade være?

Ældre Navison/NAV versioner med specialtilretninger er ikke et særsyn. Det er nok mere reglen end undtagelsen. Mange virksomheder er derfor afhængige af både interne og eksterne ressourcer, som kender den specielle løsning, som virksomheden har. En reel fare er, at de ressourcer forsvinder – finder andet arbejde eller går på pension.

Samtidig bliver det dyrere og dyrere at beholde den gamle version, som ikke længere bliver opdateret/opgraderet. Og hvad med sikkerhedsniveauet i din gamle Navision /NAV? Hvordan håndterer du det?

Sidst men ikke mindst strammes lovgivningen, både når det gælder bogføringen, håndteringen af data, transparens og dokumentationskrav. Vi giver dig et overblik over muligheder og konsekvenser.

11:00-11:15:

Licenser

Microsoft – og en række af de app-leverandører, som oftest er tæt forbundet med en Business Central løsning – har ændret væsentligt i måden, du køber licenser på.

Vi giver dig et overblik over de forskellige licenser, herunder de ændringer der er blevet introduceret i forbindelse med Business Central Cloud, licensændringer som også påvirker en række af de apps, som mange virksomheder benytter.
Hvori består ændringerne? Hvilke muligheder har du? Hvordan er du stillet, hvis du opgradere nu – eller hvis du venter?

Vi giver dig overblik over dine muligheder, så du i sidste ende kan finde den løsning, der bedst kan betale sig for din virksomhed.

11:15-11:45:

Hvad gør du? – Planlægning

ERP-projekter har ry for at være store og nærmest altid “køre af sporet”. Men sådan behøver det ikke at være. Deler du processen op i tre faser: ”Før”, ”Under” og ”Efter” kan du sikre, at din organisation og medarbejdere også kan følge med.

En opgradering fra et ældre system til den nyeste udgave af Business Central kræver som regel en række ændringer i arbejdsgange. Og lige præcis ændringer i arbejdsgange kræver tilvænning og forståelse for den menneskelige del af processen, for at kunne lykkes.

Derfor skal du ændre så få arbejdsgange ”under selve opgraderingen”, som muligt. En lang række arbejdsgange og processer kan med fordel ændres “før” selve opgraderingen. Derfor giver det god mening – i god tid før selve opgraderingen –  at kigge på, hvilke arbejdsgange det giver mening at ændre.

Vi fortæller om tankerne bag processens tre faser: ”Før”, ”Under” og ”Efter”.

11:45-12:00:

Spørgsmål og afslutning

Tid, varighed, sted og tilmelding

Aarhus

Dato: Den 14. maj 2024
Tidspunkt: kl. 09:00 – 12:00


Kolding

Dato: Den 15. maj 2024
Tidspunkt: kl. 09:00 – 12:00


Valby

Dato: Den 16. maj 2024
Tidspunkt: kl. 09:00 – 12:00

Tilmelding

Tilmeld dig seminaret ved at udfylde nedenstående formular. Det er gratis at deltage.

  Ja tak, jeg vil gerne deltage på seminaret om Business Central Cloud - muligheder, fordele og faldgruber.

  Jeg deltager i (sæt venligst kryds):

  Dit navn (skal udfyldes)

  Dit firma (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit mobilnr. (skal udfyldes)

  Vektus A/S vil bruge de oplysninger, du giver på denne formular, til at komme i kontakt med dig og give dig informationer om seminaret.  Vi behandler dine data med respekt. Se vores privatlivs – og cookiepolitik her på hjemmesiden

  * Data Excellence: Transforming manufacturing and supply systems” Du finder den på World Economic Forum’s egen hjemmeside. HER

  Copyright © 2022 Vektus