BEMÆRK ARRANGEMENTET ER AFHOLDT

Ledelsesrapportering behøver hverken være indviklet eller dyrt. Det handler om at komme i gang.

JA TAK, jeg vil gerne tilmeldes morgenseminaret den 30. januar 2018

 

Kom, se og lær, hvordan du helt konkret får styr på rapportering i Dynamics NAV. Der er rigtig mange værktøjer til ledelsesrapportering på markedet – og det kan være svært at vurdere deres forskellige styrker og svagheder. Vi giver dig overblik over forskelle, styrker og muligheder med Dynamics NAV, Jet Reports og Microsoft Power BI.

 


Tid og sted: 

Tirsdag den 30. januar 2018  kl. 9-11:30 i Måløv


ledelsesrapporter

Program

Godmorgen – med kaffe & croissanter

Velkomst
v/Michael Andersen, Partner, Vektus A/S

Ledelsesrapportering – forskellige værtøjer til forskellige behov
v/Øjvind Mike Alstrup Nielsen – Business Intelligence Seniorkonsulent, Vektus A/S

Der er mange værktøjer til ledelsesrapportering på markedet. Værktøjer som understøtter forskellige typer rapportering; statiske rapporter, visuelt løbende overblik eller detaljerede finansrapporter. Det kan være både tidskrævende og svært at finde den rigtige løsning. Vi giver dig overblik over dine forskellige muligheder med Dynamics NAV, Jet Reports og Microsoft Power BI, og viser dig, at det hverken behøver været besværligt eller indviklet at komme i gang.

 

Få styr på processerne omkring ledelsesrapporter
v/Øjvind Mike Alstrup Nielsen – Business Intelligence Seniorkonsulent, Vektus A/S

Dynamics NAV indeholder et ocean af vigtig forretningskritisk data, som du trækker ud i rapporter. Standardrapporterne i NAV er ikke altid lige læsevenlige, og mange er nødt til at stykke rapporterne sammen af forskellige udtræk. Et omstændigt og tidskrævende arbejde.  Vi viser dig, hvordan du nemt kan ændre i processerne omkring rapportering, og få data præsenteret på en overskuelig måde, så du sparer både tid, ressourcer og penge.

 

Sådan opbygger du læsevenlige og overskuelige rapporter
v/Øjvind Mike Alstrup Nielsen – Business Intelligence Seniorkonsulent, Vektus A/S

Vi viser dig, hvordan du helt konkret kan danne og udskrive rapporter – som er både overskuelige, læsevenlige og flotte. Rapporterne genereres automatisk, så fejl og mangler minimeres. Det betyder samtidig, at rapporterne kan køres oftere, så det bliver nemmere løbende at opdage og rette eventuelle fejl.

 

Hvornår kan det betale sig at automatisere rapporterne?
v/Øjvind Mike Alstrup Nielsen – Business Intelligence Seniorkonsulent, Vektus A/S

Afhængig af hvor meget funktionalitet du efterspørger, har du måske – helt gratis – mulighed for at opnå funktionaliteten. Det kan faktisk slet ikke betale sig at lade være. Vi fortæller dig, om de forskellige muligheder du har.

 

Afslutning og tak for i dag
v/Michael Andersen, Partner, Vektus A/S


Tid & sted

Tid
Tirsdag den 30. januar 2018 kl. 9-11:30

Sted
Vektus A/S, Måløv Byvej 229V, 2760 Måløv

JA TAK, jeg vil gerne tilmeldes morgenseminaret den 30. januar 2018


Du kan læse mere om Jet-Reports her

Du kan læse mere om Power BI her


Tilmeldingen er bindende – skulle du blive forhindret i at deltage bedes du venligst melde afbud. I tilfælde af udeblivelse uden afbud tillader vi os at fakture 500 kr.

Du kan melde afbud HER


 

Mike Øjvind Alstrup Nielsen er Business Intelligence Seniorkonsulent hos Vektus. Øjvind har en baggrund inden for både økonomi, logistik og produktion, og har tidligere arbejdet som bl.a. supply chain partner hos Novo Nordisk A/S og som regnskabs- og produktionschef hos Popz A/S. Øjvind har derfor et indgående kendskab til de udfordringer og arbejdsgange, der hører med til dagligdagen i en økonomiafdeling.

Michael Andersen er Partner i Vektus. Michael har mere end 25 års erfaring med rådgivning og salg af Navision /NAV løsninger. Michael fokuserer på at tilbyde kunderne den bedste sparring på viden, kompetence og erfaring om Dynamics NAV.