En række intensive møder om helt specifikke funktioner i Dynamics NAV

Når du deltager på Vektus Fokusmøder holder du dig opdateret og udvikler din viden om standardfunktionalitetens muligheder i Dynamics NAV. Du bliver endnu bedre til Dynamics NAV!

Vektus Fokusmøder er en række intensive møder, som hver fokuserer på et specifikt område indenfor Dynamics NAV’s standardfuntionalitet. Et område, som du enten ikke har stiftet bekendtskab med endnu, eller som du måske kan udnytte mere effektivt på en anden og bedre måde.

Inspiration, ny viden og best practice

Vektus Fokusmøder giver dig helt konkret inspiration, viden og best practice om funktioner og moduler i Dynamics NAV, så du kan arbejde målrettet med at styrke potentialet i virksomheden. Det hele med udgangspunkt i at udnytte standardfunktionaliteten på den rigtige måde – og derved opnå en bedre og stærkere standardløsning.

 

[maxbutton id=”18″]


Fokusmøder – HELT KONKRET

Det hele foregår i små uformelle lukkede grupper med et begrænset antal pladser på maks. 8 deltagere. Hver deltager vælger selv om man vil deltage i et, to eller alle Fokusmøder. Deltagelsen er GRATIS og helt uforpligtende.

 

Hvert Vektus Fokusmøde :

  • Afholdes altid som morgenmøde fra kl. 9:00-11:00
  • Har en varighed på 2 timer
  • Består først af 40 minutters overordnet konceptgennemgang af området; Hvad tilfører funktionen din virksomhed, hvad er tankerne bag funktionen og hvad er udbyttet
  • Herefter følger 40 minutters helt konkret gennemgang af funktionaliteten.
  • Der vil ikke være hand-on. Vektus Fokusmøder har udelukkende til hensigt at give overblik, viden og dele erfaringer fra andre virksomheder
  • Er helt GRATIS og uforpligtende

Hold dig opdateret

Find det – eller de – Vektus Fokusmøder, der passer dig.

Tilmeld dig allerede nu  – der er et meget begrænset antal pladser til rådighed – maks. 8 deltagere pr. Fokusmøde. Du må gerne tilmelde dig flere Fokusmøder.

Vores kommende Vektus Fokusmøder:

Vi er i gang med at planlægge og finde datoer til de næste Fokusmøder. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær sikker på at blive informeret, når datoerne for de næste Fokusmøder meldes ud.

[maxbutton id=”20″]

Branchens faglige spydspids

Vektus sætter standardfunktionaliteten i Dynamics NAV på dagsordenen, og samler, afprøver og analyserer konstant viden om Dynamics NAV. Vi tilstræber at være de bedste til at se mulighederne i standardfunktionaliteten i Dynamics NAV – vi ønsker at være branchens faglige spydspids.

Kun på den måde kan vi give dig en viden, der kobler standardfunktionaliteten i Dynamics NAV helt tæt til din hverdag – og som gør din Dynamics NAV bedre og stærkere.


Fandt du ikke det du søgte, så skriv til os. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Udfyld formularen og send den til os. Vi svarer så hurtigt som muligt.

Dit navn

Din e-mail

Dit telefonnr.

Firma

Emne

Din besked

* Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet. Se vores privatlivs – og cookiepolitik. Du finder linket nederst i footeren på hjemmesiden.