BEMÆRK SEMINARET ER AFHOLDT

Ved du hvordan du meget nemmere håndterer bilag, kørsel og kreditkortforbrug i Dynamics NAV?

 

Vil du også se, hvordan du kan undgå kedeligt manuelt arbejde med registrering af bilag, kreditkort og kørsel, så invester 2 timer, og se hvordan det kan gøres nemmere.

BEMÆRK: Vi har kun få pladser tilbage på vores morgenmøde den 8. september 2016 kl. 9:00 – 11:00

 

Hvis du vil læse lidt mere om løsningerne inden du tilmelder dig:

Læs mere om hvordan du kan få styr på processerne omkring registrering af kvitteringer og kørsel

Læs mere om hvordan du kan minimere tastearbejdet og få styr på alle indkomne dokumenter


VEKTUS-morgenmøde


Program

kl. 8:30 – 9:00
Godmorgen – med kaffe & croissanter

 

kl. 9:00 – 9:10
Velkomst

v/ Michael Andersen, Vektus A/S

 

kl. 9:10 – 10:00
Sådan automatiserer du registreringen af bilag, kørsel og kreditkortforbrug i Dynamics NAV

v/ Claus Lundstrøm, Expense Management, Continia A/S

Mange virksomheder har udfordringer med at få indsamlet og holde styr på både kvitteringer, match af kreditkort og kørselsregnskab. Vi viser, hvordan medarbejderen på farten selv kan registrere de fysiske kvitteringer og bruge Google Maps til automatisk registrering af kørsel. Få tilføjet kreditkorttransaktioner helt automatisk via direkte kommunikation med din bank. Det hele sendes direkte ind i Dynamics NAV. Nemmere bliver det ikke.

 

Pause – 15 min

 

kl. 10:15 – 10:45
Sådan automatiserer du registreringen af alle indkomne dokumenter som f.eks. leverandørfaktura

v/ John Larsen, Document Capture, Vektus A/S

Vi viser, hvordan du får opbygget en løsning til dokumenthåndtering, samtidig med at du minimerer tastearbejdet ved at automatisere både registreringen og arkiveringen af alle indkomne dokumenter. Vi viser, hvordan du med et automatisk godkendelsesflow, kan få styr på samtlige godkendelser. Relevant for dig som allerede har Document Capture og dig som måske skal i gang.

 

kl. 10:45 – 11:00
Sådan kommer du i gang. T
ak for i dag
v/ Michael Andersen, Vektus A/S


Tid & sted

Torsdag den 8. september 2016 kl. 9-11

Hos Vektus, Måløv Byvej 229V, 2760 Måløv


Deltagelse på morgenmødet er gratis, men bemærk at tilmeldingen er bindende – skulle du blive forhindret i at deltage bedes du venligst melde afbud. I tilfælde af udeblivelse uden afbud tillader vi os at fakturere 500 kr.

Du kan melde afbud HER


Tilbud på dagen

Bruger du blot 12 minutter om dagen på at indtaste bilag, rykke for manglende kvitteringer og kørselsregnskaber, matche kreditkortforbrug eller lede efter dokumenter, som er placeret forkert, så kan du med fordel automatisere dine processer.

Som deltager på morgemnødet får du mulighed for at købe Expense Management eller Document Capture med 15% rabat (gælder kun for selve produktet).  Tilbudet gælder frem til den 8. Oktober 2016.

Læs mere om hvordan Expense Management hjælper dig med at få styr på processerne omkring registrering af kvitteringer og kørsel

Læs mere om hvordan Document Capture hjælper med at minimere tastearbejdet og få styr på alle indkomne dokumenter


Claus Lundstrøm er Senior Product Manager hos Continia A/S. Han arbejder med fokus på at udvide og forbedre funktionaliteten i Dynamics NAV løsninger ved hjælp af Continias unikke tillægsprodukter.

John Larsen er Seniorkonsulent hos Vektus A/S. Han har mere end 25 års erfaring med Dynamics NAV. Han rådgiver og hjælper virksomheder med at få det optimale ud af deres løsninger.

Michael Andersen er Partner i Vektus. Michael har mere end 25 års erfaring med rådgivning og salg af Dynamics NAV løsninger. Michael fokuserer på at tilbyde kunderne den bedste sparring på viden, kompetence og erfaring om Dynamics NAV.