Kender du det?

·       De standardrapporter du trækker ud af Dynamics NAV er ikke særligt læsevenlige

·       Når du skal danne rapporter – er du nødt til at stykke dem sammen af forskellige udtræk

·       Tidsforbruget i forbindelse med generering af rapporter er tidskrævende og omstændigt

·       Der er risiko for mange fejl i rapporterne, fordi de skal stykkes sammen af forskellige udtræk – og fordi I ofte er nødt til kopiere data

·       Rapporterne er forældede i det øjeblik, de bliver printet. Det tager så lang tid at samle data og sætte rapporterne op, at data ikke giver et retvisende øjebliksbillede, når rapportarbejdet endelig er færdiggjort

Ledelsesrapportering behøver hverken være indviklet eller dyrt. Det handler om at komme i gang.

Kom, se og lær, hvordan du helt konkret får styr på rapportering i Dynamics NAV. Der er rigtig mange værktøjer til ledelsesrapportering på markedet – og det kan være svært at vurdere deres forskellige styrker og svagheder. Vi giver dig overblik over forskelle, styrker og muligheder med Dynamics NAV, Jet Reports og Microsoft Power BI. Helt gratis.

 


Tid og sted: 

Vi afholder morgenseminaret 3 forskellige steder i Danmark. Din deltagelse er gratis.

Tirsdag den 10. april 2018 kl. 9-12 i Odense

Onsdag den 11. april 2018 kl. 9-12 i Aalborg

Torsdag den 12. april 2018 kl. 9-12 i Aarhus


ledelsesrapporter

Program

Godmorgen – med kaffe & croissanter fra kl. 8:30

Velkomst
v/Michael Andersen, Partner, Vektus A/S

Præsentation af Jet Reports Danmark
v/Henriette Heigaard Jensen, Channel Manager, Jet Reports Danmark

Ledelsesrapportering – Generelt
v/Øjvind Mike Alstrup Nielsen – Business Intelligence Seniorkonsulent, Vektus A/S

Finanskrisen, kombineret med lysten til at få del i den igangværende vækst, stiller stadigt større krav til virksomhedernes behov for styring og måling. Virksomhedsledere har et stigende behov for et retvisende øjebliksbillede af tilstanden i virksomheden for hurtigt at kunne agere. Ledelsesrapportering er blevet endnu mere efterspurgt. Vi giver dig et indblik i – og overblik over – hvad ledelsesrapportering kan bidrage med i moderne virksomheder, samt hvilke muligheder du har med bl.a. Dynamics NAV, Jet Reports og Microsoft Power BI. Vi viser dig, at det hverken behøver været besværligt eller indviklet at komme i gang.

Sådan opbygger du læsevenlige og overskuelige rapporter
v/Øjvind Mike Alstrup Nielsen – Business Intelligence Seniorkonsulent, Vektus A/S

Vi viser dig, hvordan du helt konkret kan danne og udskrive rapporter – som er både overskuelige, læsevenlige og flotte. Rapporterne genereres automatisk, så fejl og mangler minimeres. Det betyder samtidig, at rapporterne kan køres oftere, så det bliver nemmere løbende at opdage og rette eventuelle fejl.

Afslutning og tak for i dag
v/Michael Andersen, Partner, Vektus A/S


Tid & sted

Tid & sted

Tirsdag den 10. april 2018 kl. 9-12 på Scandic i Odense

Onsdag den 11. april 2018 kl. 9-12 på Scandic i Aalborg

Torsdag den 12. april 2018 kl. 9-12 på Scandic i Aarhus

Tilmeld digDit navn (skal udfyldes)

Dit firma (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Hvis du vil have en kollega med, så skriv venligst navn og e-mail her.

Dine kollegers navne og e-mail adresser


Du kan læse mere om Jet-Reports her

Du kan læse mere om Power BI her


Tilmeldingen er bindende – skulle du blive forhindret i at deltage, bedes du venligst melde afbud. I tilfælde af udeblivelse uden afbud tillader vi os at fakturere med kr. 500,-.

Du kan melde afbud HER


Mike Øjvind Alstrup Nielsen er Business Intelligence Seniorkonsulent hos Vektus. Øjvind har en baggrund inden for både økonomi, logistik og produktion, og har tidligere arbejdet som bl.a. Supply Chain Partner hos Novo Nordisk A/S og som regnskabs- og produktionschef hos Popz A/S. Øjvind har derfor et indgående kendskab til de udfordringer og arbejdsgange, der hører med til dagligdagen i en økonomiafdeling.

Michael Andersen er Partner i Vektus. Michael har mere end 25 års erfaring med rådgivning og salg af Navision /NAV løsninger. Michael fokuserer på at tilbyde kunderne den bedste sparring på viden, kompetence og erfaring om Dynamics NAV.

Henriette Heigaard Jensen, er Channel Manager hos Jet Reports Danmark. Jet Reports Danmark leverer BI og rapporteringsløsninger, som en del af Microsoft Excel. Løsninger som i dag anvendes af over 10.000 virksomheder.