Bliv bedre til ledelsesrapportering på 3 timer

  • “Nu tager det kun 5 minutter at køre en koncernresultatopgørelse – og yderligere 5 minutter når jeg skal have balancen med”

INVITATION TIL SEMINAR

Vil du også gerne blive klogere på ledelsesrapportering, og på hvordan rapporter kan oprettes og dannes meget nemmere og hurtigere?

Kom, se og lær, hvordan du helt konkret får styr på rapportering i Dynamics NAV. Der er rigtig mange værktøjer til ledelsesrapportering på markedet – og det kan være svært at vurdere deres forskellige styrker og svagheder. Vi giver dig overblik over forskelle, styrker og muligheder med Dynamics NAV, Jet Reports og Microsoft Power BI. Helt gratis.

Kender du det?

  • De standardrapporter du trækker ud af Dynamics NAV er ikke særligt læsevenlige

  • Når du skal danne rapporter – er du nødt til at stykke dem sammen af forskellige udtræk

  • Tidsforbruget i forbindelse med generering af rapporter er tidskrævende og omstændigt

  • Der er risiko for mange fejl i rapporterne, fordi de skal stykkes sammen af forskellige udtræk – og fordi I ofte er nødt til kopiere data

  • Rapporterne er forældede i det øjeblik, de bliver printet. Det tager så lang tid at samle data og sætte rapporterne op, at data ikke giver et retvisende øjebliksbillede, når rapportarbejdet endelig er færdiggjort

  • Tidsforbruget i forbindelse med generering af rapporter er tidskrævende og omstændigt

Tid og sted: 

Vi afholder morgenseminaret både i Aarhus og i Måløv, lige uden for København.
Din deltagelse er gratis.

Den 24. oktober 2018 kl. 9-12 i Måløv

Den 25. oktober 2018 kl. 9-12 i Aarhus

Program

Godmorgen – med kaffe & croissanter fra kl. 8:30

Velkomst
v/Michael Andersen, Partner, Vektus A/S

Ledelsesrapportering – forskellige værtøjer til forskellige behov
v/Øjvind Mike Alstrup Nielsen – Business Intelligence Seniorkonsulent, Vektus A/S

Der er mange værktøjer til ledelsesrapportering på markedet. Værktøjer som understøtter forskellige typer rapportering; statiske rapporter, visuelt løbende overblik eller detaljerede finansrapporter. Det kan være både tidskrævende og svært at finde den rigtige løsning. Vi giver dig overblik over dine forskellige muligheder med Dynamics NAV, Jet Reports og Microsoft Power BI, og viser dig, at det hverken behøver været besværligt eller indviklet at komme i gang.

Få styr på processerne omkring ledelsesrapporter
v/Øjvind Mike Alstrup Nielsen – Business Intelligence Seniorkonsulent, Vektus A/S

Dynamics NAV indeholder et ocean af vigtig forretningskritisk data, som du trækker ud i rapporter. Standardrapporterne i NAV er ikke altid lige læsevenlige, og mange er nødt til at stykke rapporterne sammen af forskellige udtræk. Et omstændigt og tidskrævende arbejde.  Vi viser dig, hvordan du nemt kan ændre i processerne omkring rapportering, og få data præsenteret på en overskuelig måde, så du sparer både tid, ressourcer og penge.

Sådan opbygger du læsevenlige og overskuelige rapporter
v/Øjvind Mike Alstrup Nielsen – Business Intelligence Seniorkonsulent, Vektus A/S

Vi viser dig, hvordan du helt konkret kan danne og udskrive rapporter – som er både overskuelige, læsevenlige og flotte. Rapporterne genereres automatisk, så fejl og mangler minimeres. Det betyder samtidig, at rapporterne kan køres oftere, så det bliver nemmere løbende at opdage og rette eventuelle fejl.

Hvornår kan det betale sig at automatisere rapporterne?
v/Øjvind Mike Alstrup Nielsen – Business Intelligence Seniorkonsulent, Vektus A/S

Afhængig af hvor meget funktionalitet du efterspørger, har du måske – helt gratis – mulighed for at opnå funktionaliteten. Det kan faktisk slet ikke betale sig at lade være. Vi fortæller dig, om de forskellige muligheder du har.

Afslutning og tak for i dag
v/Michael Andersen, Partner, Vektus A/S

Tilmeld dig


Dit navn (skal udfyldes)

Dit firma (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Hvis du vil have en kollega med, så skriv venligst navn og e-mail her.

Dine kollegers navne og e-mail adresser

Tilmeldingen er bindende – skulle du blive forhindret i at deltage, bedes du venligst melde afbud. I tilfælde af udeblivelse uden afbud tillader vi os at fakturere med kr. 500,-.

Du kan melde afbud HER


Mike Øjvind Alstrup Nielsen er Business Intelligence Seniorkonsulent hos Vektus. Øjvind har en baggrund inden for både økonomi, logistik og produktion, og har tidligere arbejdet som bl.a. Supply Chain Partner hos Novo Nordisk A/S og som regnskabs- og produktionschef hos Popz A/S. Øjvind har derfor et indgående kendskab til de udfordringer og arbejdsgange, der hører med til dagligdagen i en økonomiafdeling.

Michael Andersen er Partner i Vektus. Michael har mere end 25 års erfaring med rådgivning og salg af Navision /NAV løsninger. Michael fokuserer på at tilbyde kunderne den bedste sparring på viden, kompetence og erfaring om Dynamics NAV.

Copyright © 2018 Vektus