Situationsanalyse

Hvordan griber du helt praktisk den digitale transformation an? Få overblikket med en Business Central situationsanalyse.

Vi foreslår en helt uforpligtende Business Central situationsanalyse, som giver dig et konkret overblik over, hvilke funktioner du med fordel kan digitalisere, og hvilken værdi digitaliseringen vil tilføre din virksomhed.

En Business Central situationsanalyse er helt praktisk en gennemgang af dine eksisterende arbejdsgange og en diskussion af de udfordringer, som din virksomhed står overfor.

Resultatet af en Business Central situationsanalyse samler vi i en kort rapport, så du får et værktøj, du kan bruge, når du skal i gang med den digitale transformation i din virksomhed.

 

Forløb

I alle typer virksomheder er der en række forskellige opgaver, som med fordel kan digitaliseres. Hvilke opgaver der er tale om, afhænger helt af om virksomheden er en produktionsvirksomhed, ren handelsvirksomhed eller projektorienteret virksomhed.

For at finde frem til den bedste løsning sætter vi os helt konkrekt sammen og kigger på virksomhedens forretningsgange. Vi kigger på, hvilke muligheder du har, og hvor en digitalisering vil give mest værdi for dig.

Vi kommer med vores konkrete forslag til, hvilke arbejdsgange det giver mening at digitalisere.

Vi tager udgangspunkt i funktioner og arbejdsgange, som knytter sig til din virksomhed – men som eksempel kan vi nævne:

 • Kontakt
 • Dialog
 • Salgsmulighed
 • Tidsregistrering
 • Produktionsplanlægning
 • Lagerstyring
 • Tilbud
 • Forhandling
 • Ordre
 • Leverance
 • Fakturering
 • Aflevering
 • Aftersales /Service

Business Central tilsat forhandleruafhængige apps giver de bedste løsninger

De fleste af vores kunder anvender Business Central standard sammen med én eller flere apps. På den måde får kunden dækket de behov og krav, som de har til deres ERP-løsning, uden at binde sig til en branchespecifik løsning.

Men hvordan finder du de rigtige apps til din virksomhed?

Vi arbejder altid med udgangspunkt i standard Business Central – og har gjort det til vores speciale at finde de apps, som passer til kundernes behov.

Kunder er ikke ens. Det betyder, at den app som er perfekt til den ene kunde, ikke nødvendigvis passer til den anden. Vores opgave er at finde og vurdere apps med udgangspunkt i den enkelte kunde.

Det kan være en næsten uoverskuelig opgave at skulle vurdere de enkelte apps, hvis man ikke ved, hvad man skal kigge efter. Chancen for at komme til at vælge forkert er stor, fordi udvalgt på Microsoft Appsource er så stort og uoverskueligt –  og det bliver kun større.

Vi har erfaringen og den faglige ballast til at kunne vurdere de forskellige apps. De apps vi finder og anbefaler er derfor testet og evalueret efter en helt fast skabelon.

 

Resultat

Du får et forslag og en konkret oversigt over dine muligheder – og har nu det bedste udgangspunkt for at prioritere, hvor du vil starte din digitaliseringsproces – og hvilke apps der kan understøtte dine behov.

 

Skal vi hjælpe dig med en situationsanalyse? Skriv til os, så ringer vi til dig.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnr.

  Firma

  * Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet. Se vores privatlivs – og cookiepolitik. Du finder linket nederst i footeren på hjemmesiden.

  Copyright © 2022 Vektus