Business Central som cloud løsning, forbinder salg-, service-, indkøb, produktion, projekt og økonomi – og giver dig en lang række fordele.

Ifølge en undersøgelse, foretaget af det uafhængige analyseinstitut Forrester, mener ledere generelt at ”Digital Operations Platforms (DOPs)” sætter dem bedre i stand til både at øge virksomhedens smidighed, forbedre medarbejderoplevelsen og levere en bedre forretningsdrift.

Forrester omtaler i dag Business Central som cloud – som en “Digital Operation Platform” (DOP)

En ”Digital Operation Platform” – som Business Central – gør det generelt muligt at:

 • styrke driften
 • reducere omkostningerne
 • tilpasse løsningen til virksomhedens vækst – og de ændrede markedsvilkår
Business Central som cloud

Undersøgelsen viser at Business Central som cloud løsning:

 • Giver bedre funktionalitet, synlighed og adgangsbetingelser for økonomi- og driftspersonale. Det resulterer i, at virksomheder kan fortsætte deres vækst uden at skulle ansætte yderligere personale, hvilket reducerede behovet for at ansætte med i gennemsnit 10%.

 • Forbedrer driften med gennemsnitligt 8%. Medarbejderne i økonomi og drift har bedre værktøjer til at udføre deres daglige arbejde. Personalet benytter oftest den sparede tid til at foretage andre iterative forbedringer af driften.

 • Ved migrering fra en lokal ERP-løsning til en Business Central Cloud løsning er der mulighed for personalebesparelse til håndtering af infrastrukturen.

 • Medarbejderne har fået nogle mere dynamiske værktøjer – både i det daglige arbejde – men også til rapporteringsarbejdet.

 • Den tætte integration med andre Microsoft-produkter, såsom SharePoint og Power BI, bliver vurderet, som én af forudsætningerne for de øgede produktivitetsforbedringer.

 • Der er øget tillid til at de forretningsdata, rapporter og målinger, som bliver vist i de visuelle dash boards, er korrekte. Det betyder et bedre beslutningsgrundlag.

Kilde:
The Total Economic Impact™ Of Microsoft Dynamics 365 Business Central
SEPTEMBER 2020
Forrester

Har du brug for rådgivning i forbindelse med implementering af en Business Central løsning, så skriv eller ring til os på tlf. 53 53 20 20.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnr.

  Firma

  Emne

  Din besked

  * Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet. Se vores privatlivs – og cookiepolitik. Du finder linket nederst i footeren på hjemmesiden.

  Copyright © 2018 Vektus