Business Intelligence Seminar

  • SEMINAR

    Du ved, at du skal i gang med Business Intelligence – men hvordan?

    Business Intelligence business central ledelsesrapportering - Rollen som CFO er under forandring

GRATIS SEMINAR OM BUSINESS INTELLIGENCE

Afholdes både i Aarhus og Måløv – tæt på København

Business Central leverandør

Kender du det? Du har en masse data gemt i dine systemer, men har svært ved at få overblikket og finde mønstre, som du kan bruge til at træffe beslutninger ud fra?

Du ved, at du skal i gang med Business Intelligence, og du ved, at der findes værktøjer, som kan hjælpe dig – men hvordan kommer du i gang og hvilke værktøjer skal du vælge?

Få 3 timers fagligt indspark om Business Intelligence på vores næste gratis seminar. Du bliver klædt godt på til at vurdere, hvor vi er med Business Intelligence (BI) i dag, hvordan BI kan bruges i din virksomhed, hvilke værktøjer, der er gode til hvad, og hvordan du kommer i gang.


Du har – eller skal i gang med – en Business Central løsning, og du ved, at du med BI lynhurtigt kan finde, genkende og sammenligne mønstre i store mængder af data. Den store mængde af data i en virksomhed er normalt helt umulig at overskue for mennesker. Med BI samler du data fra virksomhedens forskellige systemer, og du får derved overblikket over f.eks. virksomhedens økonomi, produktionen, salg og pipelines. En indsigt som gør dig i stand til at tackle potentielle udfordringer og problemer i tide. Og som samtidig sætter dig i stand til at gribe chancer.

Men hvordan kommer du i gang med Business Intelligence i din virksomhed?

BC BI-eksperter

Tid og sted: 

Vi afholder morgenseminaret både i Aarhus og i Måløv, lige uden for København.
Din deltagelse er gratis.

Måløv

Datoen er endnu ikke fastsat.

Aarhus

Datoen er endnu ikke fastsat.

Det kommer vi igennem på seminaret

Hvor er vi med BI i dag?
Vi tager et kig på de forskellige trends – og muligheder i markedet.

BI er i kraftig udvikling og vi har store mængder af data til rådighed, som skal kunne vises i “realtidsopdateret” tilstand, for at vi får værdi af dem. I dag taler vi både om BI, kunstig intelligens (AI) og Robotics. Vi skal se på, hvordan vi kan bruge ”BI on-the-fly”, og hvordan vi kan ændre vores arbejde og beslutninger fra reaktive til proaktive ved hjælp af BI.


Hvilke problemer og udfordringer kan BI med fordel bruges til?

Vi giver dig en række konkrete forslag og eksempler på opgaver og udfordringer, hvor BI med fordel kan bruges og gøre en forskel?


Hvilke BI værktøjer har vi i dag?

I dag har vi en lang række forskellige muligheder, når vi taler BI. Vi kigger på nogle af disse værktøjer – og vurderer dem ud fra behovet og de udfordringer de skal løse.

Vi viser bl.a. hvordan BI ser ud med hhv. en Jet Reports løsning, Power BI og anvendelsen af rollecentre.


Hvordan kommer du gang med BI?

Vi giver dig vores bud på, hvordan du bedst muligt kommer i gang med BI. Helt konkret hvilke overvejelser du skal gøre dig inden, under og efter du har implementeret BI.


En historie fra det virkelige liv?

Vi viser en konkret løsning fra en kunde, som har fået implementeret en BI løsning. Hvordan greb vi projektet an, hvordan var processen og hvilken værdi gav løsningen kunden i sidste ende.

Business intelligence AI

Vi afholder kurser i både Jet Reports og Power BI

Læs mere om indholdet på de to kurser her:

Power-BI
Jet reports Business Intelligence

Tilmeldingen er bindende – skulle du blive forhindret i at deltage, bedes du venligst melde afbud. I tilfælde af udeblivelse uden afbud tillader vi os at fakturere med kr. 500,-.

Du kan melde afbud HER

Copyright © 2022 Vektus