Cloud vs On-premises

Hvad skal du vælge?

Cloud vs. On-premises

Få en overskuelig oversigt som sammenholder de to løsningsmuligheder – og giver dig bedre overblik over fordele og ulemper.

.

.

Med fokus på at lette hverdagen for brugerne kommer Dynamics 365 Business Central i to forskellige udgaver.

Cloud

On-premises

Dit valg er afgørende for både den måde du fremadrettet kommer til at arbejde med løsningen på, men også på din frihedsgrad, dit ansvar, dine investeringer og dine muligheder.

De to forskellige muligheder har både fordele og ulemper – og dit valg skal i høj grad afhænge af dine behov, din måde at arbejde på og hvad du forventer i fremtiden.

Vi giver dig et overblik over de to forskellige muligheder og mindsker forvirringen, så dit valg bliver mere gennemskueligt.

Få oversigten som pdf. Udfyld formularen – og få vores whitepaper om Cloud vs. On-premises.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
* Du vil modtage en e-mail med link til en pdf-fil – som indeholder et hæfte. Du accepterer samtidig, at du efterfølgende vil modtage mails fra Vektus med information om Dynamics 365 Business Central, invitationer til gratis seminarer og whitepapers. Du kan til hver en tid afmelde dig listen via et link i footeren på alle vores mails, eller ved at skrive til kontakt@vektus.dk Vi behandler dine data med respekt. Se vores privatlivs – og cookiepolitik på vores hjemmeside.
Har du problemer med at åbne pdf-filen, så ring til os på tlf. 53 53 20 20 eller skriv på kontakt@vektus.dk.