Digitalisering

Den digitale transformation / digitalisering helt konkret

 

Den digitale transformation går i høj grad ud på at få frigivet en række ressourcer og lade en digitalisering klare det tunge, kedelige arbejde. Mange funktionsområder i virksomheden kan på den ene eller anden måde digitaliseres. Og vi behøver ikke gøre det mere avanceret end det egentlig er.

Undersøgelser har vist at produktiviteten vokser 2,4 % hurtigere i virksomheder med fokus på digitalisering. (Redegørelse om Danmarks Digitale vækst” – Erhvervsstyrelsen). Det er derfor vigtig, at du kommer med på ”digitaliseringvognen”, da du ellers risikerer at blive hægtet af.

Hvordan kommer du i gang med digitaliseringen? Er det ikke et uoverskueligt projekt?

Nej – digitaliseringsprocessen er som ordet siger – en proces. Den skal tages i etaper – i små bidder. I det tempo som passer dig. Det vigtige er, at du er på vej, at du gør noget – at du ikke står stille.

Har du Dynamics NAV er du allerede godt på vej. Dynamics NAV 2018 og Dynamics 365 indeholder som standard en lang række muligheder for at digitalisere forskellige funktioner i virksomheden. Der er blot nogen som skal fortælle dig om funktionerne og herefter sætte dem op, så de passer til jeres arbejdsrutiner. Det kan vi hjælpe dig med.

Udover standardfunktionaliteten i Dynamics NAV er der også en række muligheder med tillægsprodukter skræddersyet til Dynamics NAV. Tillægsprodukter som indeholder logisk funktionalitet, så trivielle manuelle funktioner kan automatiseres og du kan få frigjort arbejdskraft til andre spændende opgaver.

De trivielle manuelle opgaver er ikke nødvendigvis mindre vigtige – tværtimod – de kan bare med fordel klares automatisk.

Fordelen er at du kan tage en funktion ad gangen – præcis som det passer ind i din virksomheds dagligdag. Det behøver således ikke være et stort uoverskueligt projekt. Se det mere som værdifulde byggekloder.

digitalisering

Digitaliseringskatalog

Vi har gjort det endnu nemmere for dig. Vi har listet dine digitaliseringsmuligheder op indenfor de forskellige funktionsområder – i et digitaliseringskatalog. Vælg dem du kan se en værdi i, eller tag en snak med os. Vi kan rådgive dig om de forskellige løsninger, så du får præcis det som passer til din virksomhed lige nu, og så kan du altid sætte flere digitaliseringsfunktioner på senere.

Skal vi også hjælpe dig i gang med digitaliseringen i din virksomhed?

Skriv til os, så ringer vi til dig.

Dit navn

Din e-mail

Dit telefonnr.

Firma

Emne

Din besked

* Vi behandler dine data med respekt, og giver dem ikke videre. Du kan til hver en tid kræve dem slettet. Se vores privatlivs – og cookiepolitik. Du finder linket nederst i footeren på hjemmesiden.

Copyright © 2018 Vektus